Afbeelding
Foto: Shutterstock

Rijssen op IJs op het HogeWal plein

Algemeen

RIJSSEN - Het bestuur van Ondernemersvereniging HABI Rijssen is trots om te vertellen dat er na tien jaar weer een ijsbaan in het centrum van Rijssen komt.

Samen met de skeelervereniging, de horeca en de gemeente heeft HABI een werkgroep samengesteld die verantwoordelijk is voor de organisatie. Uiteraard is dit alleen mogelijk met de hulp van hoofdsponsor Reggeborgh en heel veel sponsoren. Schaatsbaan wordt aangevroren door Rabobank Rijssen–Enter.

Locatie
Het Hoge Wal plein is gekozen als locatie voor de ijsbaan. Hier is ruimte genoeg voor een ijsbaan inclusief randactiviteiten. Van vrijdag 13 december tot en met zaterdag 4 januari kan er geschaatst worden op echt ijs. De overdekte open ijsbaan heeft een oppervlakte van maar liefst 330 vierkante meter.

Activiteiten
In die periode wordt het schoolschaatsen mogelijk gemaakt door de hoofdsponsor Reggeborgh. Daarnaast worden er meerdere activiteiten georganiseerd zoals een bedrijven curling competitie en disco schaatsen.

Gratis enteekaarten
Verschillende winkels in Rijssen geven tijdens de schaatsperiode gratis entreekaarten weg voor de ijsbaan. Ook bij winkelcentrum de Hoge Wal is er een mooie actie van gemaakt. In de periode van 16 november tot en met 31 december is het mogelijk om te sparen voor gratis toegang. Hiervoor zijn vier verschillende stempels nodig van winkels uit het overdekte winkelcentrum de HogeWal. De entreebewijzen zijn geldig in de hele periode van de schaatsbaan.

Hoe werkt deze actie?
Bij besteding van € 2,50 ontvangt u een stempel bij één van de winkels in de HogeWal. Spaar vervolgens bij drie andere winkels in de HogeWal ook een stempel. Heeft u vier stempels, lever dan de stempelkaart in bij Cigo en u ontvangt uw toegangsbewijs voor Rijssen op IJs.

Extra hoofdprijs
Heeft u geen belang bij een toegangsbewijs voor Rijssen op IJs? Lever dan uw volgespaarde stempelkaart in bij de actiebus in de HogeWal. De winnaars krijgen per e-mail bericht.

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 9 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 11 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 13 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 14 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 16 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08