Foto:

Kerstmarkt bij Grandcafé N-Joy

NIJVERDAL- Zondag 8 december vindt de eerste Kerstmarkt plaats bij Grandcafé N-Joy. Deze duurt van circa 14.00 uur tot 19.00 uur. Het belooft een gezellige dag in kerstsferen te worden. Lekkere drankjes, hapjes, fijne muziek en leuke artikelen zijn daar uiteraard onderdeel van!

Verkoop je kerstartikelen, kunstwerken, handgemaakte artikelen, cakejes, warme hapjes of andere artikelen? En lijkt het je leuk dit te verkopen tijdens de Kerstmarkt? Dat kan! N-Joy heeft nog een paar plekjes over. Een kraampje huren kost slechts €20,-. Wat er verder verkocht wordt, is voor de verkoper! Aanmelden voor een kraampje of lijkt het je leuk om een optreden te geven? Maak dan snel via communicatie@grandcafe-njoy.nl contact!

Drukke maand
De laatste maand van het jaar is een drukke bij Grandcafé N-Joy! Dat start op zaterdag 30 november met het 2-jarig bestaan met de live band N'Joy. Aanvang: 21.30 uur en de entree is gratis.
Op kerstmiddag 24 december verzorgt Sense of Urgency een akoestisch optreden met een lekker rockrandje! Tweede kerstdag staat de keuken in het teken van het kerstmenu. 29 december vindt de jaarlijks Top2000 Popquiz plaats; deze zit inmiddels helemaal vol. Na afloop van de quiz draait de DJ de fijnste plaatjes waar iedereen welkom is!
2019 wordt op 31 december tussen 15.00 uur en 19.00 uur afgesloten met een optreden van de Southern Blues/Rock band 'Po Maddy'.

Op grandcafe-njoy.nl/agenda is alles rustig na te lezen!

Meer berichten