Foto:

Een compleet verzorgd dagje uit in kerstsfeer

APELDOORN - Beleef een compleet verzorgd dagje uit op zondag 15 december en kom helemaal in de kerstsfeer met het kerstconcert "Merry Christmas" van Orchestra Twente & Choir Twente met na afloop een heerlijk 3-gangen groepsdiner. Met een luxe touringcar met verschillende opstapplaatsen, waaronder Holten, wordt u op de bestemming gebracht.

Geniet in de Grote Kerk te Apeldoorn van bekende kerstcarols, schitterende duetten en indrukwekkende solo's met topsolisten. Het wereldberoemde Adagio uit het klarinetconcert van Mozart zal ook klinken op het concert, dat meerdere keren als filmmuziek werd gebruikt, zo ook in de soundtrack van "Out of Africa".

Topsolisten
Dit jaar hebben we topsolisten die aan ons concert gaan meewerken, waaronder de jonge zeer getalenteerde sopraan Irene Hoogveld. Eric Reddet, lyrisch tenor zal o.a. Nessun Dorma ten gehore brengen en Cantique de Noel. Gedurende de laatste 3 jaar heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest, met tournees door Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Australië. Hij maakte deel uit van The Platin Tenors. Bariton Peter Arink is sinds 2007 verbonden aan het koor van de Nederlandse Opera. Ook bij De Nederlandse Opera is hij veelvuldig solistisch te horen. Naast opera is Peter Arink ook als oratoriumsolist regelmatig in binnen en buitenland werkzaam.
Naast deze uitmuntende topsolisten hebben we ook topmusici in huis. Orchestra Twente is een professioneel orkest, samen met Choir Twente bestaande uit 80 zangers en zangeressen en een kinderkoor wordt het een indrukwekkend concert, o.l.v. dirigent Monique Kokkeler.

Boek uw dagje uit via www.orchestratwente.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker