Afbeelding

Een compleet verzorgd dagje uit in kerstsfeer

Algemeen

APELDOORN - Beleef een compleet verzorgd dagje uit op zondag 15 december en kom helemaal in de kerstsfeer met het kerstconcert "Merry Christmas" van Orchestra Twente & Choir Twente met na afloop een heerlijk 3-gangen groepsdiner. Met een luxe touringcar met verschillende opstapplaatsen, waaronder Holten, wordt u op de bestemming gebracht.

Geniet in de Grote Kerk te Apeldoorn van bekende kerstcarols, schitterende duetten en indrukwekkende solo's met topsolisten. Het wereldberoemde Adagio uit het klarinetconcert van Mozart zal ook klinken op het concert, dat meerdere keren als filmmuziek werd gebruikt, zo ook in de soundtrack van "Out of Africa".

Topsolisten
Dit jaar hebben we topsolisten die aan ons concert gaan meewerken, waaronder de jonge zeer getalenteerde sopraan Irene Hoogveld. Eric Reddet, lyrisch tenor zal o.a. Nessun Dorma ten gehore brengen en Cantique de Noel. Gedurende de laatste 3 jaar heeft Eric meer dan 300 concerten gegeven als solist met het Johann Strauss Orkest, met tournees door Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Australië. Hij maakte deel uit van The Platin Tenors. Bariton Peter Arink is sinds 2007 verbonden aan het koor van de Nederlandse Opera. Ook bij De Nederlandse Opera is hij veelvuldig solistisch te horen. Naast opera is Peter Arink ook als oratoriumsolist regelmatig in binnen en buitenland werkzaam.
Naast deze uitmuntende topsolisten hebben we ook topmusici in huis. Orchestra Twente is een professioneel orkest, samen met Choir Twente bestaande uit 80 zangers en zangeressen en een kinderkoor wordt het een indrukwekkend concert, o.l.v. dirigent Monique Kokkeler.

Boek uw dagje uit via www.orchestratwente.nl

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 3 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 4 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 19 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 20 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' gisteren
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12