Foto:

Gospelkoor Reach Out Wierden zorgt voor "Kerstgevoel"

WIERDEN - Kersttijd, we worden weer overspoeld met kerstconcerten. De keuze is reuze. Waarom zou je er dan voor kiezen om 14 december naar Reach Out te komen luisteren?

Dat uitleggen is lastig. Omdat het mooi is? Omdat Reach Out een goed koor is? Omdat ze een vreugdevolle boodschap brengen? Om die geweldige hoge noot? De vraag is voorgelegd aan verschillende leden van het koor zelf, maar niemand weet hier een treffend antwoord op te geven. Kom dan maar eens met een wervende tekst om mensen ervan te overtuigen dat 'The King Is Here' "niet één van dertien in een dozijn" projecten is. Tja, dat valt niet mee. Daarom: Ga de uitdaging aan om naar Reach Out te gaan kijken. Wanneer je dan het antwoord op één van bovenstaande vragen weet, kun je dat via Facebook kenbaar maken.

The King Is Here
Dit project bevat verschillend repertoire om het publiek van alles een beetje te geven, een unieke en een frisse stijl, gevuld met oprechte liederen van aanbidding voor alle leeftijden. Het gospelkoor willen benadrukken, dat iedereen van harte is uitgenodigd om naar ons te komen luisteren en kijken. Er zit voor iedereen wel een liedje tussen wat aanspreekt. Voor het publiek is ook een rol weggelegd: bekend repertoire meezingen. De film is ondertiteld in het Nederlands. Dus "Komt allen tezamen" 14 december 20.00 uur, Dorpskerk Wierden, J.C. v.d. Bergplein, aansluitend aan de kerstmarkt. Toegang is gratis. Er is wel een collecte om de kosten te dekken.

Meer berichten
 
Auto zoeker