Afbeelding

Gospelkoor Reach Out Wierden zorgt voor "Kerstgevoel"

Algemeen

WIERDEN - Kersttijd, we worden weer overspoeld met kerstconcerten. De keuze is reuze. Waarom zou je er dan voor kiezen om 14 december naar Reach Out te komen luisteren?

Dat uitleggen is lastig. Omdat het mooi is? Omdat Reach Out een goed koor is? Omdat ze een vreugdevolle boodschap brengen? Om die geweldige hoge noot? De vraag is voorgelegd aan verschillende leden van het koor zelf, maar niemand weet hier een treffend antwoord op te geven. Kom dan maar eens met een wervende tekst om mensen ervan te overtuigen dat 'The King Is Here' "niet één van dertien in een dozijn" projecten is. Tja, dat valt niet mee. Daarom: Ga de uitdaging aan om naar Reach Out te gaan kijken. Wanneer je dan het antwoord op één van bovenstaande vragen weet, kun je dat via Facebook kenbaar maken.

The King Is Here
Dit project bevat verschillend repertoire om het publiek van alles een beetje te geven, een unieke en een frisse stijl, gevuld met oprechte liederen van aanbidding voor alle leeftijden. Het gospelkoor willen benadrukken, dat iedereen van harte is uitgenodigd om naar ons te komen luisteren en kijken. Er zit voor iedereen wel een liedje tussen wat aanspreekt. Voor het publiek is ook een rol weggelegd: bekend repertoire meezingen. De film is ondertiteld in het Nederlands. Dus "Komt allen tezamen" 14 december 20.00 uur, Dorpskerk Wierden, J.C. v.d. Bergplein, aansluitend aan de kerstmarkt. Toegang is gratis. Er is wel een collecte om de kosten te dekken.

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 11 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 13 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 17 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 19 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 21 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 23 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43