Foto:

Rijssen op 't IJs met echt ijs!

RIJSSEN – Op vrijdagmiddag 13 december a.s. wordt om 16.00 uur de ijsbaan officieel geopend door burgemeester Hofland. Hij doet dit samen met een Olympisch schaatskampioen, waarvan we de naam nog niet mogen verklappen.

Tijdens Rijssen op ’t IJs is er van alles te doen. We verklappen alvast dat op maandag 16 december de echte Coca-Cola Kerst truck naar Rijssen komt! En dat van 10.00 uur tot en met 18.00 uur de Kerstman en zijn hulpjes aanwezig zijn op het HogeWal plein. Er worden veel leuke dingen uitgedeeld, dus zorg dat je het niet mist!

IJsmeesters
Gedurende de hele periode van Rijssen op ’t IJs zorgen 5 ijsmeesters voor een perfecte ijsvloer. Voorafgaande worden de ijsmeester getraind om de tijdelijke ijsbaan zo goed mogelijk te onderhouden. Ondanks het echte ijs is de tijdelijke ijsbaan zuinig in energieverbruik. Om het milieu zo min mogelijk te belasten, compenseert leverancier Ice-World 100% van haar CO2-uitstoot met de aanplant van mangrovebossen in Myanmar.

Horeca
Na of tussen het schaatsen door bent u van harte welkom in het horeca paviljoen, direct aan de ijsbaan. Hier verzorgen Brasserie de Passage en de Markies de inwendige mens.
 

Informatie
Kijk voor meer informatie over Rijssen op 't IJS op: www.winkeleninrijssen.nl/ijsbaan

Meer berichten