Foto:

Willem en Jennie Wolterink-Poortman 65 jaar getrouwd

RIJSSEN - Op maandag 9 december hopen Willem Wolterink (90) en Jennie Wolterink-Poortman (88) hun briljanten bruiloft te vieren. Zij wonen sinds een half jaar tot hun volle tevredenheid in huize Maranatha.

Het echtpaar ontmoette elkaar voor het eerst in ‘n Stoom waar Gerrit als monteur werkzaam was en de verdere ontmoetingen vonden plaats via de gymnastiekvereniging DOS waar ze uiteindelijk beiden het 50-jarig jubileum mochten vieren. Zij huwden in het jaar 1954 in Rijssen en zijn rasechte Rijssenaren. Na hun huwelijk woonde het echtpaar aan de Bouwstraat, vervolgens 50 jaar aan Piet Heinstraat en sinds de maand juni 2019 in Maranatha. Het echtpaar ontving een zoon die samen met vrouw in Loenen woont. De familie is uitgebreid met twee gehuwde kleinzoons en twee achterkleinkinderen.
Gerrit werkte als monteur 30 jaar lang bij Ter Horst&Co en daarna 20 jaar lang als beheerder van sporthal ‘De Reggehal’ in Rijssen, waar hij met bijzonder veel plezier werkte. Jennie zorgde al die jaren voor het huishouden en haar gezin zoals in die jaren gebruikelijk. Het echtpaar is nog redelijk gezond. En ze zijn bijzonder dankbaar voor het goede leven dat ze samen mogen beleven met hun nageslacht. Het echtpaar zal op 9 december worden bezocht door burgemeester Arco Hofland die namens het gemeentebestuur van Rijssen-Holten de felicitaties zal overbrengen. Het echtpaar zal deze feestelijke dag gedenken samen met hun familie in Loenen.

Dick Tukkers/foto Arjan Baan

Meer berichten