Afbeelding

Willem en Jennie Wolterink-Poortman 65 jaar getrouwd

Algemeen

RIJSSEN - Op maandag 9 december hopen Willem Wolterink (90) en Jennie Wolterink-Poortman (88) hun briljanten bruiloft te vieren. Zij wonen sinds een half jaar tot hun volle tevredenheid in huize Maranatha.

Het echtpaar ontmoette elkaar voor het eerst in ‘n Stoom waar Gerrit als monteur werkzaam was en de verdere ontmoetingen vonden plaats via de gymnastiekvereniging DOS waar ze uiteindelijk beiden het 50-jarig jubileum mochten vieren. Zij huwden in het jaar 1954 in Rijssen en zijn rasechte Rijssenaren. Na hun huwelijk woonde het echtpaar aan de Bouwstraat, vervolgens 50 jaar aan Piet Heinstraat en sinds de maand juni 2019 in Maranatha. Het echtpaar ontving een zoon die samen met vrouw in Loenen woont. De familie is uitgebreid met twee gehuwde kleinzoons en twee achterkleinkinderen.
Gerrit werkte als monteur 30 jaar lang bij Ter Horst&Co en daarna 20 jaar lang als beheerder van sporthal ‘De Reggehal’ in Rijssen, waar hij met bijzonder veel plezier werkte. Jennie zorgde al die jaren voor het huishouden en haar gezin zoals in die jaren gebruikelijk. Het echtpaar is nog redelijk gezond. En ze zijn bijzonder dankbaar voor het goede leven dat ze samen mogen beleven met hun nageslacht. Het echtpaar zal op 9 december worden bezocht door burgemeester Arco Hofland die namens het gemeentebestuur van Rijssen-Holten de felicitaties zal overbrengen. Het echtpaar zal deze feestelijke dag gedenken samen met hun familie in Loenen.

Dick Tukkers/foto Arjan Baan

Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 7 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 9 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 12 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 15 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 16 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 18 apr, 19:49
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 18 apr, 17:43