Foto:

Infomiddag implantaten en klikgebit bij Dental Combinatie

RIJSSEN - In Nederland hebben meer dan een miljoen mensen problemen met hun tanden of kunstgebit. Er is vaak sprake van ongemak, schaamte en onzekerheid. Voor deze groep mensen met een kunstgebit is vrijuit lachen en het kunnen genieten van favoriete gerechten er vaak niet meer bij.

Met tandheelkundige implantaten kan hierin grote verbetering aangebracht worden. Implantologie is de meest geavanceerde en klinisch succesvolle therapie die beschikbaar is om een of meerdere ontbrekende tanden te vervangen. Het grote voordeel van implantaten is dat het kunstgebit op zijn plaats blijft zitten. Bovendien helpt het bij het voorkomen van botverlies en invallen van de kaaklijn. Een door implantaten ondersteund kunstgebit biedt comfort en verbetert het zelfvertrouwen, zo is de ervaring van Herman ter Harmsel, praktijkeigenaar van Dental Combinatie Rijssen.

Vergoeding
Een implantaat gedragen prothese wordt veelal vergoed vanuit de basis zorgverzekering. "Wij verzorgen de aanvraag van begin tot eind", vertelt de heer Ter Harmsel "De patiënten staan centraal, we luisteren naar hun verhaal en nemen echt de tijd. We hebben geen wachtlijsten, zodat iedereen zo snel mogelijk geholpen kan worden."

Informatiemiddag
Wie nieuwsgierig is geworden kan op vrijdag 13 december tussen 14.30 en 17.30 uur terecht in de praktijk tijdens de informatiemiddag. Het team van Dental Combinatie Rijssen geeft doorlopend presentaties, vertelt alles over de mogelijkheden van onder meer implantaten en een betere gebitsprothese en staat klaar voor een vrijblijvend en kosteloos advies.

Kom langs
Dental Combinatie Rijssen is gevestigd aan de Vennekesgaarden 67 in Rijssen. U kunt hier gratis parkeren.

 

Meer berichten
 
Auto zoeker