Afbeelding

Echtpaar Henk en Siny van den Berg-Smit 65 jaar getrouwd

Algemeen

RIJSSEN - Henk (84) en Siny van den Berg-Smit (81) hopen op maandag 9 december te gedenken dat ze vijfenzestig jaar geleden in het huwelijk zijn getreden.

Henk als Rijssenaar ontmoette Siny uit Nijverdal op respectievelijk 18- en 16-jarige leeftijd bij een bezoek aan Nijverdal in de Grotestraat en daar sloeg de vonk direct over. Het echtpaar ging eerst een tijdje in Nijverdal wonen en vervolgens meer dan 50 jaar in de Boekweitstraat in Rijssen. sinds juli dit jaar verblijft het echtpaar in het verzorgingshuis Wellehof aan de Kattenhaarsweg in Rijssen, waar ze het uitstekend naar hun zin hebben. Het echtpaar ontving zes kinderen waarvan er vijf nog in leven zijn, één woont in Holten en de andere kinderen wonen in Rijssen. Het gezin is onderhand uitgebreid met elf kleinkinderen en zeven achterkleinkinderen. Het echtpaar is zeer content met hun nageslacht. Ze zoeken hun ouders regelmatig op en zaterdags is het een volledige familiedag in huize Van den Berg als bijna iedereen op komt dagen.

Henk was 38 jaar schilder bij de firma ten Berge en Siny verzorgde haar huishouding. Voor hobby’s bleef er weinig tijd over, aldus het echtpaar. Wij hebben samen een goed leven gehad en bij het ouder worden trek je nog steeds verder naar elkaar toe, aldus een tevreden echtpaar dat nog redelijk gezond is. Het echtpaar is dankbaar voor hun leven met hun nageslacht. Burgemeester Arco Hofland zal op 9 december het echtpaar bezoeken en hun namens het gemeentebestuur de gelukwensen overbrengen. Op 10 december is er een feestelijke bijeenkomst in de recreatiezaal van Wellehof met familie, vrienden en bekenden.

Dick Tukkers

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 15 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 17 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 21 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20