Afbeelding

Vanaf 1 januari inschrijven voor de Reginox bedrijvenloop

Algemeen

RIJSSEN - Goede voornemens voor 2020? Daar dragen wij graag een steentje aan bij!

Op 1 januari 2020 gaat de inschrijving voor de Reginox bedrijvenloop, onderdeel van de Assist Verzuim Rijsserbergloop, weer open. Vorige editie waren de startbewijzen voor de 120 teams in een mum van tijd uitverkocht. En ook dit jaar verwacht de organisatie weer een stormloop. Wil je verzekerd zijn van een gezellige sportieve avond met je collega's, schrijf dan direct op 1 januari je team in! Tip: Hang tijdens de kerstborrel alvast een inschrijfformulier op, om een goede inventarisatie te kunnen maken van het aantal deelnemers voor de Reginox bedrijvenloop en de hardloopclinics vooraf. Naast de bedrijvenloop kun je ook individueel meedoen. De inschrijving hiervoor is al geopend en ook dit loopt storm.

32e editie
Op vrijdag 12 juni 2020 vindt de 32e editie van de Assistverzuim-Rijsserbergloop plaats. Een schitterend parcours met voor iedereen een passende uitdaging. Deelnemers kunnen kiezen uit vijf verschillende afstanden. Van de 400 meter bambinoloop tot de 10 km run. Om de deelnemers in optimale omstandigheden te kunnen laten lopen, heeft de organisatie per afstand een maximum aantal deelnemers vastgesteld. Er vindt geen na-inschrijving plaats op de 5 en 10 km. Onder alle inschrijvers wordt een sportvoedingspakket verloot! Ook krijgen alle deelnemers van de 5 en 10 km gratis een uniek en functioneel loopsinglet, in zowel dames- als herenmodel.

Parcours
De deelnemers lopen over het schitterde parcours op en rondom de Rijsserberg. Het is zeer uitdagend en heuvelachtig. De 5 km bestaat uit 2 ronden en de 10 km uit 3 ronden, met doorkomsten op de atletiekbaan met bovenop de Rijsserberg een keerpunt. Ook is er op verschillende plaatsen langs het parcours live-muziek!

Kijk voor meer informatie op onze www.rijsserbergloop.nl

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 5 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 7 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 9 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 10 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 12 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08