Afbeelding
Foto: Tabitha Sijnja

Nieuwe openingstijden voor afvalbrengpunten

Algemeen

RIJSSEN - De gemeente Rijssen-Holten heeft besloten om de openingstijden van de afvalbrengpunten aan te passen. Dit is gebeurd naar aanleiding van een voorstel dat was voorgelegd aan inwoners.

Bij de oude situatie waren de afvalbrengpunten in zowel Rijssen als Holten soms erg druk bezocht. De spreiding qua bezoek was hierbij niet optimaal, waarbij mensen vooral in het weekend soms lang moesten wachten voor ze hun afval konden afleveren. Hierop deed de gemeente het voorstel om één van de doordeweeks tijdstippen te vervangen voor een dagdeel op zaterdag. Hierop kwamen zo'n 400 reacties, waarvan een grote meerderheid (87%) voorstander was van deze aanpassing.

De aanpassingen zullen vanaf 1 maart in gaan, op dat moment zijn de brengpunten op zaterdagen langer geopend. Ter compensatie zal het afvalbrengpunt in Holten op maandag gesloten blijven, net als het brengpunt in Rijssen op donderdagochtend. Naar verwachting zullen de wijzigingen positief zijn voor de doorstroming; de afvalbrengpunten werden op zaterdagen tot wel drie keer zo vaak bezocht ten opzichte van doordeweekse dagen. Een overzicht van de nieuwe openingstijden is te vinden op de website van de gemeente: www.rijssen-holten.nl

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 2 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 3 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 7 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 9 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04