<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto:

Sportverkiezing Rijssen–Holten vrijdag 17 januari op sportpark de Koerbelt

RIJSSEN – De sportverkiezingen 2019 van de gemeente Rijssen-Holten worden vrijdag 17 januari gehouden in het clubgebouw van de VV Sportclub Rijssen op de Koerbelt.

Na weer een jaar sporten is het de hoogste tijd om prijzen te verdelen en de beste sporters uit de gemeente Rijssen-Holten in de schijnwerper te zetten.

Prestatie
De redactie van Radio 350 Sport was ruim vier jaar geleden al van mening dat er aandacht geschonken moest worden aan sporters en verenigingen die een bijzondere sportprestatie hebben verricht in het afgelopen jaar.

Sportclub
Dat initiatief heeft steun gekregen, want vrijdag 17 januari gaat de vierde editie van de Sportverkiezingen van start in het clubhuis van de Voetbalvereniging Sportclub Rijssen.

Live
In een twee uur durende live-uitzending van Radio 350 Sport worden de oorkondes door sportwethouder Bert Tijhof en de voorzitter van de Sportraad Rijssen-Holten, Theo Hagedoorn, worden uitgereikt aan de sporters.

Sporttopper
Eveneens is er dit jaar weer een prijs voor de Sporttopper van de gemeente Rijssen–Holten. De Sporttopper is een persoon die zijn club of organisatie, zichzelf maar ook de gemeente Rijssen-Holten in een sportief daglicht heeft gezet.

Radio 350 Sport
Radio 350 Sport organiseert dit evenement alweer voor de vierde keer. Deze vrijwillige enthousiastelingen hopen dat vele bekenden, vrienden en familieleden van de sporters zullen komen en hen feliciteren met de prestaties die zij het afgelopen jaar hebben geleverd.

Sportscholen
Ook de sportscholen worden uitgenodigd hun cliënten attent te maken op dit jaarlijks terugkerend evenement.

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195025&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195036&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=10195026&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hartvanrijssen.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=745,746" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>