Afbeelding

Bestel nu jouw halve FCT-seizoenkaart

Algemeen

ENSCHEDE - Wil jij de tweede seizoenshelft bij alle acht thuiswedstrijden jouw eigen vaste plek in een altijd sfeervolle Grolsch Veste (met o.a. de wedstrijden tegen AZ en Feyenoord) hebben? Bestel dan nu jouw halve seizoenkaart en wordt één van de ruim 21.000 seizoenkaarthouders van FC Twente. Een halve seizoenkaart is verkrijgbaar vanaf € 120,- voor volwassenen en vanaf € 52,50 voor jeugd.

Met een halve seizoenkaart heb je de gehele tweede seizoenshelft jouw eigen plek. De tweede seizoenshelft spelen we nog tegen FC Groningen, Sparta Rotterdam, AZ, SC Heerenveen, ADO Den Haag, Fortuna Sittard, VVV-Venlo en Feyenoord.

Hoe bestellen?
Hoe bestel ik een seizoenkaart? Ga naar kaartverkoop.fctwente.nl. Klik op 'SEIZOENCLUBCARD'. Kies het vak en de stoel(en) naar keuze. Wanneer je reeds een account hebt dien je in te loggen, wanneer je geen account dien je jouw gegevens hier in te vullen. Rond de bestelling af. Het is ook mogelijk om je (halve) seizoenskaarten bij de receptie van De Grolsch Veste een seizoenkaart te bestellen. Deze is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 39 minuten geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 2 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 16 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 18 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 22 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente gisteren
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12