Lezing Dato Steenhuis: 'Huwelijk Boaz & Ruth'

RIJSSEN - Vrijdagavond 24 januari zal Dato Steenhuis de diepte ingaan, Ruth 4: "Huwelijk Boaz en Ruth". Boaz gaat veel verder dan de wet verplicht. Boaz wordt innerlijk gedrongen het goede te zoeken voor Naomi en Ruth. Hij geeft de andere losser nauwelijks kans tot lossen. Zo gaat Christus veel verder dan Hij verplicht is om onze Verlosser te zijn; Hij schenkt ons ook het eeuwige leven.

De Bijbelkringavond in Jeruël te Rijssen wordt om de twee weken gehouden, en begint om 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur. Toegang is gratis. Koffie en thee wordt geschonken. Adres: Van Heekstraat 40, 7462 NE Rijssen. De zaal is ook bereikbaar via Holterstraatweg 125.

Kom ook!
Vind jij het fijn om medechristenen te ontmoeten en samen met hen te bidden voor een wereld in nood en eenheid van christenen? Van 20 t/m 23 januari is daarvoor in Jeruël vier avonden gelegenheid. Je bent op alle avonden van harte welkom van 19.00 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie over deze en andere activiteiten van Jeruël dit jaar ook op de website: www.jeruelrijssen.nl

Meer berichten