Foto:

Valentijnsmiddag voor senioren in Holten

HOLTEN - Op donderdag 13 februari wordt er alweer voor de negende keer in Holten de Valentijnsmiddag voor senioren georganiseerd. Het belooft een gezellige en muzikale middag te worden met leeftijdsgenoten in het kader van Valentijn.

Dit jaar zal het Shantykoor Riessen het muzikale programma verzorgen. Naast de zeemansliederen behoren ook andere mooie en bekende nummers tot het repertoire. Het Shantykoor mocht al bij tal van gelegenheden een uitvoering verzorgen. Bij diverse instellingen, verzorgingstehuizen in de regio zijn ze inmiddels een groep graag geziene gasten. "Jullie brengen vrolijkheid", is een vaak gehoorde reactie na afloop van een optreden.

Komt u ook genieten van het Shantykoor Riessen op donderdagmiddag 13 februari, aanvang om 14.30 uur? U bent van harte welkom in De Kandelaar, Stationsstraat 4 te Holten. De kosten bedragen voor deze middag € 5,00 p.p. (inclusief 2 consumpties). De organisatie van de middag ligt in handen van de PCOB, de Ouderensociëteit en ViaVie Welzijn. Iedereen is van harte welkom, aanmelden is niet nodig! Wij hopen u graag te ontmoeten tijdens deze Valentijnsmiddag. Voor meer informatie kunt u terecht bij ViaVie Welzijn, tel.nr. 0548-362755.

Meer berichten
 
Auto zoeker