Foto: Pieter van Vree

Open Huis CSG Reggesteyn vestiging Rijssen

RIJSSEN - Woensdag 22 januari 2020 is er Open Huis bij de vestiging Rijssen van Reggesteyn. “Ook dit jaar is er een breed en gevarieerd programma samengesteld om een goed beeld te geven van alle mogelijkheden binnen onze school”, zegt Gerard Rutterkamp, directeur van de school. Het Open Huis is van 14.30 – 16.30 uur voor ouders en leerlingen en van 18.30 – 20.30 uur voor iedereen.

Reggesteyn Rijssen is een school voor praktijkonderwijs, vmbo, havo, vwo en gymnasium. Op elk niveau zijn er volop mogelijkheden. Zo kunnen leerlingen in het vmbo bij Reggesteyn nog echt een vak leren. Daarnaast kunnen deze leerlingen ook keuzevakken volgen. Ook de TL-leerlingen krijgen meer keuzevakken aangeboden in de beroepsprofielen. Zo kunnen ze praktische vaardigheden ontwikkelen en zijn ze nog beter voorbereid op het MBO. “Doordat we intensief contact hebben met bedrijven en organisaties kunnen we leerlingen van het praktijkonderwijs en de beroepsgerichte leerwegen een goede aansluiting op de arbeidsmarkt bieden”, aldus Gerard Rutterkamp. Reggesteyn is een ondernemende school die veel kansen biedt!

Goede begeleiding
De havo/vwo afdeling heeft een uitstekende basis in Rijssen. Leerlingen worden goed begeleid om in de vierde klas een optimale aansluiting te vinden bij Reggesteyn Noetselerbergweg. Eén van onze uitgangspunten is om leerlingen te begeleiden bij het ontdekken wie zij zijn en kunnen worden. Reggesteyn is een christelijke scholengemeenschap waarbij respect en veiligheid voorop staan. We hebben veel aandacht voor waarden als eerlijkheid, openheid, vertrouwen en saamhorigheid. We organiseren allerlei activiteiten voor en met elkaar. Iedereen hoort erbij en samen bereik je meer. Reggesteyn verbindt.

Beleef Reggesteyn
Tijdens het Open Huis kunnen ouders en leerlingen niet alleen horen, maar juist ook beleven wat Reggesteyn allemaal te bieden heeft. Docenten en leerlingen staan voor u klaar om u op alle fronten een goed beeld te geven van de school. Bij Reggesteyn is veel mogelijk en daar willen we u tijdens het Open Huis graag over vertellen!

www.reggesteyn.nl

Meer berichten