Foto:

Een open dag om u te laten zien waar Marnix Sign trots op is…

RIJSSEN – Op zaterdag 25 januari houdt Marnix Sign ter gelegenheid van de ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand een open dag van 10.00 tot 15.00 uur. De ideale mogelijkheid om eens een kijkje in de keuken te nemen bij deze reclamespecialisten bij uitstek en de wereld van de visuele communicatie van dichtbij te bekijken.

In mei 1985 werd Marnix Reclame (destijds de bedrijfsnaam) opgericht door Guido Marnix Pietersma. Hij woonde in Enter en was van huis uit reclame-schilder, dus alles met het penseel. In diezelfde tijd werd ook al begonnen met het snijden van kleurenfolie met of zonder computer, daarvoor had hij meer ruimte nodig. Hij was op zoek naar bedrijfsruimte en kwam met Harm Bos in contact tijdens zijn zoektocht, Harm Bos zat van huis uit in de boek –en kantoorboekhandel in het centrum van Rijssen en had tevens een vestiging op het industrieterrein in Rijssen, waar hij ook kantoormeubelen en kantoormachines verkocht. Hij had een kantoorboekhandel in Nijverdal overgenomen, die ook een kleine drukkerij had, deze was te klein en er werd besloten een nieuw bedrijfsgebouw te bouwen op het industrieterrein. Er werd overeengekomen dat Marnix Reclame zich hier zou gaan vestigen en de drukkerij op de begane grond met het resultaat dat Pietersma en Bos compagnons werden. Onder hun leiding begon de groei van Marnix Reclame, mede door de actieve acquisitie in Rijssen en verre omgeving. In het jaar 2000 koos Pietersma ervoor om van het leven te gaan genieten en wilde een wereldreis maken en ging Marnix verder met alleen Bos als directeur, met hem aan het hoofd van de organisatie en goed opgeleide medewerkers ging de ingezette groei door. Het aanbod en de mogelijkheden werden vergroot en dat resulteerde uiteindelijk via enkele omzwervingen binnen Rijssen, in de verhuizing naar het nieuwe en grotere pand aan de Ambachtsstraat 13 te Rijssen.

Bijna alles is mogelijk
In de loop der tijd zijn de mogelijkheden van Marnix Sign steeds uitgebreider geworden. Onder andere gevelreclames, al dan niet verlicht, bewegwijzerings-systemen, autobelettering en fullcolourprintwerk worden uitgevoerd op een uitgebreid en modern machinepark. Marnix Sign heeft alles in huis om uw naamsbekendheid te vergroten. Van oudsher zijn de voertuigreclames al een speerpunt binnen het bedrijf, in de loop der jaren hebben honderden voertuigen de weg naar Rijssen gevonden, om te worden voorzien van bedrijfsreclame. In het verleden vooral functioneel en sober met enkel een tekstje, maar tegenwoordig vaak volledig en grotendeels voorzien van de mooiste full-colourprints en opvallende communicatie. Gevelreclames en bewegwijzerings-systemen zijn in de laatste jaren ook meer en meer een belangrijk item geworden, met als unieke toevoeging: een eigen productielijn in lichtreclames, uniek en onderscheidend in de markt!

Eigen beheer
Marnix Sign heeft een uitgebreid machinepark en getrainde medewerkers om alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Een uitgebreid 8-kleuren printerpark met aanstuurbare freestafels, snijplotters en een lasermachine, tevens is er een machine die zelf doosletters (lichtreclame) kan produceren. Deze machines zijn allemaal in bedrijf op de open dag. Alles in eigen huis maken is een bewuste keus geweest, alleen op deze manier kan kwaliteit, flexibiliteit en snelheid gegarandeerd worden, dit aangevuld met passie van alle medewerkers voor het vak maakt dit tot een unieke combinatie.

Open dag
Vorig jaar augustus is Marnix Sign verhuisd naar een groter pand aan de Ambachsstraat 13 in Rijssen, gelegen op een mooie zichtlocatie op het industrieterrein "de Mors". Het pand is geheel vernieuwd en verduurzaamd en heeft een open en transparant karakter gekregen. U bent van harte welkom om hier op zaterdag 25 januari een kijkje te komen nemen. Tijdens de open dag zijn er op alle afdelingen mooie demonstraties van onder andere autobelettering, ramen tinten, printen/snijden van posters en stickers, frezen, laseren en nog veel meer, een unieke gelegenheid om een kijkje te nemen achter de schermen. Laat u ook verrassen door de mogelijkheden en maak gebruik van deze gelegenheid om te zien wat Marnix Sign, de visueel opmerkelijke signmakers, kunnen produceren. De deuren staan open voor belangstellenden van 10.00 tot 15.00 uur.
Kijk voor meer informatie op www.marnixsign.nl of neem een kijkje op facebook.com/marnixsign/

Meer berichten
 
Auto zoeker