Foto:

Henk Seppenwoolde maakt in Enter fraaie muurschildering

RIJSSEN/ENTER – De bekende Rijssense decoratieschilder Henk Seppenwoolde timmerde opnieuw aan de weg met een fraaie muurschildering.

Deze werd aangebracht op een grote witte wand in de verkoopruimte van het bedrijf Greenpaint aan de Bleek 19 in Enter. Het bedrijf Greenpaint importeert en distribueert kwalitatief hoogwaardige verfproducten.

Opdracht
Volgens Henk Seppenwoolde zag hij bij een bezoek aan dit bedrijf een grote witte wand die uitermate geschikt was voor het maken van een fraaie muurschildering. Hij stelde de eigenaar van het pand voor om op deze muur drie schilderijen met een uitvergrote en gestileerde boomschors van drie verschillende houtsoorten, namelijk van een eik, een berk en Lariks Douglas, aan te brengen. "Dit vond de eigenaar te veel van het goede. Dus een schets gemaakt, hoe de muurschildering eruit moest komen te zien. Het resultaat was uiteindelijk dat de drie houtsoorten in elkaar zijn geschilderd volgens de gemaakte schets. De eigenaar was wel van oordeel dat ik voor deze muurschildering een product/verf moest gebruiken van zijn bedrijf Greenpaint, voor hem een uitstekende gelegenheid om zijn product te promoten. De keus van de verfsoort viel op het merk Keim. Restauro Lazur een hoogwaardige muurverf, met 20 jaar kleurgarantie." Het geheel leverde een fraai resultaat op, tot volle tevredenheid van alle partijen.

Dick Tukkers

Meer berichten