Afbeelding

Holland van Boven is geland bij EG Computer Specialisten

Algemeen

NIJVERDAL - Zondag 9 februari 2020 omstreeks 15.00 uur wordt op SBS6 het programma Holland van Boven uitgezonden met daarin een item over het Nijverdalse computer en ICT bedrijf EG Computer Specialisten.

Enkele weken geleden stond SBS6 bij EG Computer Specialisten in de winkel om opnames te maken over wat EG zoal doet. In deze uitzending komt dan ook niet alleen de winkel aan bod, maar kunt u ook zien dat EG Computer Specialisten veel meer is dan alleen maar een computerwinkel. U kunt tijdens deze aflevering zien dat EG Computer Specialisten, een ICT bedrijf is welke gespecialiseerd is in alle facetten voor de zakelijke markt. Denk hierbij aan het leveren en onderhouden van ICT-apparatuur, telefonie, internetverbindingen en meer. Ook het onderhouden van complexe server- en netwerkomgevingen behoren tot de dagelijkse werkzaamheden. Waar EG Computer Specialisten ook voor staat is het leveren, beheren en onderhouden van complexe cloud-oplossingen, geheel in eigen beheer en geheel zelf ontwikkeld op eigen serverapparatuur welke in eigen locaties zijn geplaatst.

Uitbreiding
Sinds 1,5 jaar is het Nijverdalse computer bedrijf haar diensten aan het uitbreiden. Zo kunt u ook voor het bouwen, vormgeven en onderhouden van websites bij hen terecht. Variërend van een simpele website tot de meest complexe omgevingen met verschillende koppelingen naar bijvoorbeeld planningssoftware. Deze diensten zijn te combineren met het onderhouden van online marketing en Social media kanalen. Op deze manier kan EG Computer Specialisten op verschillende vlakken adviseren en leveren van totaal oplossingen, voor de bedrijfskunde en ook ICT-vraagstukken van de klant. Of het nu gaat om een klein bedrijf, ZZP’er of een bedrijf met vele medewerkers en werkplekken; EG Computer Specialisten probeert hier altijd de juiste oplossing in te bieden gericht op de klant.

Kijk zondagmiddag om 15.00 uur naar de uitzending van Holland van Boven en laat u verrassen.

Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 1 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 3 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 5 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 7 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 19 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 21 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 23 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar gisteren