Inschrijven Regge Survival

NIJVERDAL – Vrijdag 20 maart om 20.20 uur precies wordt de inschrijving voor de 24e editie van de Regge Survival via inschrijven.nl geopend. In tegenstelling tot vorig jaar gaat de inschrijving voor alle afstanden tegelijk open.

Volgens de organisatie moeten deelnemers niet te lang wachten, want vol is vol. Ervaring leert dat de organisatie de inschrijving binnen een mum van tijd weer moet sluiten, omdat het maximum aantal deelnemers de laatste jaren snel werd bereikt. Al leidde dat ook vaak tot problemen, waarbij de inschrijfpagina soms een tijdje op zwart ging. Volgens Bas Jongejan van de organisatie gaat dat dit jaar echt niet meer gebeuren. “Omdat we dit jaar alle afstanden weer laten inschrijven via inschrijven.nl. Die site is gemaakt voor deelnemersaantallen zoals de onze.” Daarom heeft de organisatie besloten om de inschrijving weer voor alle afstanden tegelijk te openen. Vorig jaar werden de inschrijving per afstand verdeeld over drie dagen. “Dat was echt een noodmaatregel om de piek aan inschrijvingen een beetje te kunnen spreiden. Helaas bleek het achteraf niets te helpen”, aldus Jongejan. “Bovendien hoorden we dat mensen het helemaal niet fijn vonden, omdat ze dan meerdere avonden bezet waren door onze inschrijving. Dus besloten we dat terug te draaien”.

Deelname goedkoper 
De inschrijving voor alle afstanden gelijktijdig openen is niet het enige wat wordt teruggedraaid, want na jaren van prijsverhogingen wordt ook de hoogte van het inschrijfgeld wat teruggedraaid. Zo blijven deelnemers voor de Iniminirun € 7,00 betalen, maar gaat het inschrijfgeld van de 4 en 6 kilometer naar € 12,50 en € 15,00. Volgens Jongejan is dat te danken aan de overstap naar een andere verzekeraar, waardoor de kosten wat meevallen. “We vonden het wel zo eerlijk om dat door te rekenen naar de deelnemers, tegelijk wordt een ander deel van de meevaller geschonken aan het Landschap Overijssel. Zodat we als evenement ook bijdragen aan het onderhoud van de natuur waar we doorheen gaan”. De Regge Survival vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 juni. Meer informatie: www.reggesurvival.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker