Afbeelding

Telefonisch in contact blijven

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - Er hebben zich bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten veel mensen gemeld die graag iets willen doen voor hun medemens in deze periode van het Corona-virus. Wij willen deze vrijwilligers graag inzetten voor een dagelijks telefonisch praatje. 

Als u het gezellig vindt om gebeld te worden voor een praatje of om uw zorgen kwijt te kunnen, meldt u dan aan bij ViaVie Welzijn Rijssen-Holten. Wij koppelen in dat geval een vaste vrijwilliger aan u die dagelijks met u zal bellen zolang het niet is toegestaan persoonlijk contact te hebben. Het telefoonnummer van ViaVie Welzijn is 0548-362755 (werkdagen tussen 8.30 en 12.00 uur). Mailen mag ook naar spv@viaviewelzijn.nl.
Ook als u op een andere manier om hulp verlegen zit, mag u contact opnemen met ViaVie Welzijn. Wij zoeken dan samen met u naar een oplossing.

Wij zijn daarnaast bezig een overzicht te maken van initiatieven en mogelijkheden die er zijn, zodat we mensen die hulp willen bieden ook goed kunnen doorverwijzen of mogelijk kunnen koppelen aan een vraag. Vrijwilligers die zich willen aanbieden voor hulp mogen zich eveneens aanmelden via de facebookpagina ‘Telefonisch contact via ServicePunt Vrijwilligers’.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 2 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 3 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 18 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 19 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 23 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12