Afbeelding

NAH Oost zoekt een secretaris (vrijwillig)

Algemeen

TWENTE - NAH Oost is een stichting die zich inzet voor de belangen en behoeften van mensen met niet-aangeboren hersenletsel en hun naasten. Als pijlers hanteren zij het stimuleren van hun zelfredzaamheid en deelname binnen hun eigen sociale omgeving en onze samenleving. 

Je zult deel gaan uitmaken van een team enthousiaste vrijwilligers! Het team bestaat uit mensen met affiniteit met de doelgroep. Daarin zijn we allemaal onderdeel van het geheel, waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheden kent. 

Functieomschrijving 

Wat wordt er van je verwacht? Een secretaris is de spin in het web binnen de stichting. Je beheert de agenda, notuleert de vergaderingen en zorgt voor verslaglegging. Je ondersteunt, daar waar nodig, onze voorzitter. Je werkt nauw samen met de andere bestuursleden: de voorzitter, penningmeester en de ledenadministratie. Doordat wij een team vormen, zijn wij flexibel in de taken die wij op ons nemen en kunnen verschillende taken onderling verdeeld worden.
Ook help je mee met het organiseren van activiteiten voor onze deelnemers. Tijdens evenementen en bijzondere gelegenheden zal je samen met de voorzitter de stichting vertegenwoordigen. De bestuursvergadering vindt 6x per jaar plaats in Hengelo Ov.
De tijdsbesteding is ongeveer vier uur per week. Buiten de vergaderingen kun je, rekening houdend met de voortgang van lopende processen, zelf je tijd indelen.

Wat vragen wij? Goed samenwerken in een team is belangrijk net als goede communicatieve en sociale vaardigheden. Ook een dienstverlenende instelling en beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is noodzakelijk. Computervaardigheid is handig. Enthousiast geworden? Neem bij interesse of vragen contact op met Lilian Wolthuis-Droste via het mailadres voorzitter@nah-oost.nl . Kijk voor meer informatie over onze stichting op www.nah-oost.nl

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 10 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 15 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55