Afbeelding

Roefeldagen in Rijssen en Holten verplaatst

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - De geplande Roefeldagen in Holten (woensdag 15 april) en Rijssen (woensdag 22 april) worden vanwege de maatregelen rondom de uitbraak van het COVID-19 virus uitgesteld. 

De beide vrijwillige Roefelcomités hebben ervoor gekozen de beide dagen te verplaatsen naar het najaar. Inmiddels zijn betrokken bedrijven en aangemelde kinderen en begeleiders door de Roefelcomités geïnformeerd over de verplaatsing. 

Roefeldag Holten

De Roefeldag in Holten wordt verplaatst naar woensdag 30 september 2020. De aangemelde bedrijven en kinderen zijn geïnformeerd dat alles verplaatst wordt. Er worden geen nieuwe aanmeldingen aangenomen! Kinderen die zich niet hebben aangemeld voor de Roefeldag 2020, of kinderen die na de zomer in groep 5 komen, kunnen gewoon meedoen aan de Roefeldag in 2021. 

Roefeldag Rijssen

In Rijssen zou de allereerste Roefeldag plaatsvinden, deze is nu uitgesteld naar woensdag 7 oktober. Ook hier zijn de betrokken bedrijven inmiddels geïnformeerd. Omdat het in Rijssen de eerste Roefeldag betreft, kunnen bedrijven en kinderen zich nog wél aanmelden! Geïnteresseerde bedrijven kunnen contact opnemen met het Roefelcomité Rijssen via roefeldag-rijssen@outlook.com, en/of kijken en aanmelden op de website www.roefeldag-rijssen.nl. De inschrijving voor de kinderen die mee willen doen, is op dit moment tijdelijk gesloten, maar zal voor de zomer opnieuw opengesteld worden. Hier zal via diverse mediakanalen en scholen aandacht aan besteedt worden. 

Meer informatie

De beide Roefeldagen worden ondersteund door ViaVie Welzijn. Kijk voor meer informatie over beide dagen op www.viaviewelzijn.nl of neem contact op met jongerenwerker Patricia van Erven via vanerven@viaviewelzijn.nl of 0548 36 27 55.

Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 2 uur geleden
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 5 uur geleden
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 8 uur geleden
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 11 uur geleden
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20