Afbeelding

Lancering ‘Make-It@Home kits’ - techniek workshops voor thuis!

Algemeen

TWENTE - In deze periode waarin kinderen thuis zitten, is het van belang dat ze naast alle online schoolactiviteiten ook in hun vrije tijd geïnspireerd worden om iets leuks én nieuws te doen. Omdat kinderen niet op locatie een workshop kunnen volgen heeft Tetem de Make-It@Home kits ontwikkeld. Een serie thuis-maakworkshops die wordt aangeboden aan alle kinderen tussen de 6 en 12 jaar. 

Kinderen vanaf een jaar of 6 kunnen bijvoorbeeld met de Elektronische wenskaart-kit aan de slag, waarbij ze een eigen wenskaart maken met een speciale elektronische boodschap. Gezellig om samen met een ouder te doen en naar iemand te sturen die op dit moment een lieve groet kan gebruiken. Met de Kunstige robot-kit maken kinderen tussen de 8 en 12 jaar een eigen kunstige robot, een klein bibberbotje die bij het aansluiten van de stroomkring vanzelf bibbert! Heb je nu altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met het maken van een eigen Robot-hand (6-12 jaar). Of daag je kind uit door hem of haar te laten experimenteren met zonne-energie met de Zonnecellen-kit (9-12 jaar). Lukt het ze om beweging uit de zon te halen? 

Bestellen

Kinderen kunnen op deze manier met hun handen iets creëren en leren door te doen. Omdat dit gelimiteerd is aan de materialen die in huis aanwezig zijn, kunnen deze workshop pakketjes online (tegen een kleine vergoeding) besteld worden via de nieuwe website Make-it.tetem.nl, waarna kinderen er thuis mee aan de slag kunnen en zo ook buiten school in hun technische vaardigheden worden uitgedaagd. Online bieden we technische activiteiten waar je thuis veel plezier aan beleeft én tegelijk wat van opsteekt. Ontdek de kits van Make-it@Home, met keuze uit: Kunstige robot, Zonnecellen, Robot-hand en Elektronische wenskaart. Er zijn voor verschillende leeftijdsgroepen kits te bestellen. Bestel één kit of meer à € 3 per kit incl. verzendkosten via http://make-it.tetem.nl/ en ga er thuis mee aan de slag!

Voor meer informatie over de Make-It@Home kits: http://make-it.tetem.nl/  

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 2 uur geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 4 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 16 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 18 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 22 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent gisteren
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 19 apr, 10:07
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54