Afbeelding

Thuis genieten van vlees van De Postkoets

Algemeen

HAAKSBERGEN - Bistro De Postkoets in Haaksbergen is bij de culinaire liefhebber niet onbekend. Om hen ook thuis te laten genieten van heerlijk vlees is De Postkoets gestart met bezorging van vlees als online slagerij De Koetsier.

"Het was iets wat ik al een tijdje op mijn wensenlijst had staan", aldus eigenaar Sjoerd Franke. Sinds kort biedt hij onder de noemer slagerij De Koetsier ook heerlijk én eerlijk vlees aan voor bezorging tot zo'n 20 kilometer rondom Haaksbergen. "Onze vaste gasten kunnen nu ook thuis geheel naar wens genieten van kwaliteitsvlees." Momenteel koken mensen weer wat meer thuis en zijn ze bewuster bezig met de kwaliteit van hun eten. Aangezien De Postkoets al geruime tijd hoogwaardig vlees krijgt van eigen vee en een slager uit de Bommelerwaard, was dit een goed moment om als De Koetsier deze hoge kwaliteit horecavlees aan de consument aan te bieden.

Heerlijk en eerlijk
Via de website www.bistrodepostkoets.nl kunt u nu ook vlees kopen. Individueel geportioneerd en invriesbaar; voorzien van een 'ten minste houdbaar tot' datum, net als in de supermarkt. Maar de kwaliteit van het vlees zelf? Die treft u niet in de supermarkt aan. Het is namelijk een heerlijk én eerlijk product. Niet bewerkt of ingespoten met water of met andere toevoegingen. Kwaliteit die je kunt proeven, tegen zeer redelijke prijzen. Er is een breed assortiment; uiteenlopend van klassiekers zoals diverse gehaktsoorten, biefstuk en schnitzel, maar ook shoarma, gyros, kalfsribeye, drumsticks en nog veel meer. Van een hoge kwaliteit vee en vlees wat je niet in de gemiddelde winkel aantreft. Bijvoorbeeld verse worst van Brabantse of Iberico-varkens. Daarnaast zijn rund, kalf, lam en kip naar wens als halal verkrijgbaar. De reacties zijn overweldigend positief; inmiddels bestellen diverse klanten wekelijks als aanvulling op hun boodschappen.

Barbecue-pakketten
Met de zomer voor de deur gaan we dit jaar natuurlijk weer massaal genieten van een overheerlijke barbecue. De Koetsier levert dan ook diverse barbecue- en gourmetpakketten, op maat gemaakt vanaf 4 personen.

Bezorging
Bij de bezorging biedt Sjoerd Franke graag maatwerk. In een straal van 5 kilometer is de bezorging gratis vanaf 35 euro. Bij bezorging verder dan 5 kilometer is dit gratis vanaf 50 euro. In principe zijn de vaste bezorgdagen op woensdag, vrijdag en zaterdag. Bezorging op andere dagen is in veel gevallen ook mogelijk, afhankelijk van de bestelling en drukte. "Als iemand op maandag bestelt en op dinsdag geleverd wil krijgen, dan is dat ook vaak mogelijk."

Bestellen
Maak kennis met het heerlijke en eerlijke vlees van De Koetsier. U kunt eenvoudig zelf bestellen via hun website:
www.bistrodepostkoets.nl

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 2 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 4 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 18 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 20 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' gisteren
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12