Alpha Online ook in Holten en omgeving

HOLTEN - Ben jij ‘Corona’ ook al meer dan zat!? En heb je ook nog meer tijd gekregen? Wordt jouw vakantie toch anders deze keer? En heb je allerlei nieuwe vragen? Als je zin hebt in een goed gesprek met eerlijke mensen, dan is dit je kans. Op dinsdag 2 juni start Alpha Online. Je kunt dan ontmoeten, vragen en ontdekken – en kijken of Alpha wat voor jou is.

Alpha is op zoek gaan met anderen naar antwoorden op vragen die jou bezighouden en naar de zin van het leven. Alpha is gebaseerd op het christelijk geloof. In interactieve bijeenkomsten online bespreek je allerlei interessante thema’s. Stel al je vragen en bespreek die met de andere deelnemers – alle ruimte voor ontmoeten, vragen en ontdekken. Misschien weet je helemaal niks van het christelijk geloof, dan is Alpha echt iets voor jou! Misschien zat je al jaren in de kerkbanken – voor de Coronacrisis - dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontdekt iets nieuws en leert nieuwe mensen kennen …. en het is nog gratis ook!!

Benodigdheden
Wat jij nodig hebt is een e-mailadres en een internetverbinding. Je krijgt een code gemaild waardoor je in gesprek komt met alle deelnemers en ook uit elkaar kunt in kleinere groepen. Het gesprek begint met thee of koffie (moet je wel zelf zetten) om 19.00 uur en daarna wordt een filmpje of een presentatie bekeken. En dan is er weer alle ruimte voor verder gesprek. Thema’s die voorbij zullen komen: Is er meer? Wie is Jezus eigenlijk? Bidden, waarom zou je dat doen?

Cursusduur
De cursus duurt tien weken en vindt plaats op dinsdagavonden. Er is ook nog één keer een verdiepingssessie op vrijdagavond en zaterdagmorgen. Alpha geeft je de kans om met anderen te zoeken naar zin op een leuke en laagdrempelige manier. Probeer op 2 juni of Alpha iets voor jou kan zijn! Zo’n 300.000 Nederlanders hebben al eens Alpha gedaan. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl en/of meld je aan door een mail te sturen naar j.beldman@hetnet.nl (bij voorkeur voor 31 mei). Deze Alpha online is een initiatief van alle geloofsgemeenschappen in Holten.

Meer berichten