Van den Broeke Tweewielers tweede pinksterdag geopend

WIERDEN - De vraag naar ebikes is op dit moment enorm te noemen. Vooral nu de vakanties van velen komen te vervallen, wordt gekozen voor de aanschaf van een ebike.

Door de elektrische ondersteuning voelen de berijders namelijk minder vermoeidheid, waardoor ze in staat zijn langere afstanden af te leggen dan dat ze dat normaal zouden doen. En nu de horeca vanaf 1 juni weer geopend is en het weer beter wordt, biedt de ebike een nieuwe mogelijkheid tot genieten.

Actiedagen
En dat vele mensen dit nieuwe genieten ontdekt hebben, merken ze ook bij Van den Broeke Tweewielers. Na het succes van Hemelvaart, zetten ze daarom de actiedagen nog verder door zodat u ook op 2e pinksterdag van 10.00 tot 16.00 uur bij ze terecht kunt. Ron Berg, mede-eigenaar, vertelt: `Ook nu de vraag groot is doen wij altijd ons best voor scherpe acties. Daarbij zorgen wij altijd dat wij voor elk budget een fiets hebben’. En dat de keuze groot is, is goed te zien. Van voorwielmotor tot middenmotor en van sportief/lichtgewicht tot stadsfiets. Ron Berg: ‘veel mensen vinden het lastig om in het grote assortiment fietsen door de bomen het bos nog te zien. Daarom doen wij altijd enorm ons best om goed te luisteren wat de wensen van de klant zijn en ze hierin van een goed advies te voorzien.’

Mega pleinverkoop
Op zaterdag 30 mei zal er bij Van den Broeke Tweewielers een mega verkoop zijn van tweedehands fietsen. Ron Berg: ‘Bent u op zoek naar een opknappertje, stationfiets, een campingfiets of een goedkoop kinderfietsje, zorg dan dat u er bij bent!’ Alle fietsen op het plein gaan weg voor ronde prijzen, variërend van 25 tot aan 250 euro. Inruil is niet mogelijk, en zoals de fietsen er staan gaan ze met u mee. Deze pleinverkoop heeft een eigen ingang aan de rechterzijde van het pand, naast brillenwinkel Bökkerink.

School- en toerfietsen
Naast het grote assortiment ebikes bent u natuurlijk ook voor overige fietsen bij hen aan het juiste adres. MTB’s racefietsen, lichtgewicht toerfietsen, stadsfietsen en kinderfietsen, ze hebben het allemaal. En wat er niet is, kan worden besteld. De levertijden zijn echter wel langer dan normaal doordat fabrieken niet op volle toeren kunnen draaien door de corona-maatregelen.

U vindt Van den Broeke Tweewielers aan de Nijverdalsestraat 24 in Wierden.

Meer berichten
 
Auto zoeker