Afbeelding
Foto: Gijs van Ouwerkerk

Veilig op avontuur in Avonturenpark

Algemeen

HELLENDOORN - Avonturenpark Hellendoorn heeft het park weer geopend! Met enkele aanpassingen is het voor gasten weer mogelijk om veilig te genieten van alle avonturen die Avonturenpark Hellendoorn te bieden heeft. Op basis van de richtlijnen van het protocol ‘Veilig Samen Uit’ is het park anderhalvemeter-klaar.

René Peul van het Avonturenpark stond te popelen, maar met Hemelvaart mochten dan eindelijk de eerste gasten weer verwelkomd worden in het park. "Wat hebben we ze gemist!” Het Overijsselse pretpark moest noodgedwongen haar geplande opening uitstellen en lange tijd was onduidelijk wanneer de achtbanen en overige attracties weer zouden gaan draaien. Peul vervolgt: “Het waren natuurlijk geen fijne weken, maar aan de andere kant ligt het Avonturenpark er nu nog mooier bij door al het extra werk wat we tijdens de gesloten periode hebben kunnen uitvoeren. Ook aan de nieuwe attractie Jungle Expedition hebben we nog wat extra’s kunnen toevoegen”. De opening liet wal langer op zich wachten, maar dat was een bewuste keuze volgens Peul. “We wilden niet overhaast te werk gaan en het Avonturenpark openen zonder optimaal voorbereid te zijn en vooraf goed te testen. Samen met de veiligheidsregio en burgemeester hebben we verantwoorde stappen gezet naar een gecontroleerde opening. We zijn er klaar voor!”

Regels in het kort
Online ticket en reservering via de website is verplicht, bewaar 1,5 meter afstand tot andere gasten en medewerkers, was regelmatig uw handen en zorg ervoor dat u thuis blijft bij verkoudheidsklachten of koorts. Er is in het park een vaste looproute ingesteld en medewerkers kunnen u niet helpen bij in- of uitstappen of assisteren bij het sluiten van de veiligheidsbeugels. Volg te allen tijden de aanwijzingen van de medewerkers op.

Informatie
Voor algemene informatie over Avonturenpark Hellendoorn zoals openingstijden, prijzen, shows, attracties en het kopen van toegangsbewijzen kunt u terecht op www.avonturenpark.nl. De specifieke informatie over de coronamaatregelen zijn in te zien op www.avonturenpark.nl/veiligsamenuit

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 10 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 16 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55