Landgoed Het Rheins bestaat al 20 jaar!

ENTER - Landgoed Het Rheins bestaat 20 jaar. In 1998 ontstond het idee van de familie Mol om een agrarisch bedrijf om te zetten naar een horeca-functie en in 2000 openden zij de deuren van deze mooie voorziening.

Rien Mol samen met broer Bart Mol eigenaar van het bedrijf vertelt: “Vandaag, 15 juni, is het precies 20 jaar geleden dat wij ons bedrijf lieten inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Destijds vond de officiële opening plaats op 1 juli. Nu zijn we inmiddels 20 jaar verder en hebben wij er door de jaren heen een prachtig en regionaal bekend en gewaardeerd bedrijf mogen opbouwen.”

Multifunctioneel

De broers hebben in die jaren gewerkt aan hun bedrijf en laten groeien van een restaurant met een kinderboerderij naar een multifunctioneel landgoed met restaurant, zalen, 3 grote terrassen en 6 luxe boerderij vakantiehuizen. Diverse prijzen en successen werden behaald. De huidige crisis is uiteraard wel een beetje spelbreker. Maar: "Door inventief en creatief te blijven en kansen te zoeken zullen we ons door deze tijd heen slaan. Maar ook moeilijke of lastige keuzes zullen op ons pad komen, ook dit hoort bij het ondernemen. Gelukkig merken we dat er voorzichtig een beetje vertrouwen bij de gasten terugkomt en ons weer weet te vinden voor een terrasbezoek of een feestje.”

Uitstel jubileumfeest

Graag hadden de broers met alle (oud) medewerkers, familie en vrienden het 20-jarig bestaan groots willen gaan vieren, echter gooide het coronavirus en alles daaromheen ‘roet in het eten’. Daarom zal dit jubileum later dit jaar worden gevierd waarbij de broers natuurlijk hopen dat het dan ‘meer normaal’ is dan het momenteel is met de 1,5 meter samenleving.

Meer berichten
 
Auto zoeker