U heeft nog maar tot en met 4 juli, dus sla uw slag nu!

ALMELO - Nog maar enkele dagen kan er genoten worden van al wat Kamp Lederwaren ons ruim 52 jaren heeft geboden: tassen, koffers en lederwaren in overvloed. Na 4 juli is dat niet meer mogelijk, want Ben Kamp en zijn vrouw Ellen stoppen vanwege de gevorderde leeftijd en gezondheidsredenen.

Maar liefst 53 jaar lang hebben ze hart en ziel in de zaak gestoken en het resultaat mag er zijn. Ze begonnen aan de Bornerbroekseweg, maar jaren later en meerdere verbouwingen verder was het tijd voor een verhuizing. Het pand aan de Grotestraat met maar liefst 500 m2 winkelruimte, 300 m2 magzijn en een gunstige ligging heeft 25 jaar lang ruimte en onderdak geboden aan zowel de fysieke winkel als ook de webshop.

Leegverkoop
Er is al een nieuwe huurder gevonden voor het pand. Travelbags wil er zo snel mogelijk de deuren openen. En aangezien Travelbags niets overneemt van Kamp Lederwaren moet alles weg. De kortingen liegen er dan ook niet om: 50 tot 70 procent! Wilt u Ben helpen met het leeg opleveren van de winkel? Ga dan nu het nog kan naar Kamp Lederwaren aan de Grotestraat. Hoe meer er wordt verkocht, des te minder Ben hoeft te doen om de winkel leeg te maken. Dat betekent ook dat Ben en Ellen snel kunnen gaan genieten van hun welverdiende pensioen na een hectische periode.

Kamp Lederwaren is nog even te vinden aan de Grotestraat 114 in Almelo. Na 4 juli is shoppen in de fysieke winkel van Kamp niet meer mogelijk en ook kunt u niet langer thuis op uw gemak in de webshop wat uitzoeken. Dit is dus echt de laatste mogelijkheid. Laat deze kans niet liggen!

Meer berichten