Afbeelding

Cursus Theologische Vorming dit jaar?

Algemeen

RIJSSEN - Als alles meezit qua de coronamaatregelen dan gaat in augustus weer de TVG-cursus van start voor theologische vorming.

De cursus TVG-4 is een cursus voor mensen die meer willen weten over het christelijk geloof. De cursus wordt dan eens per twee weken gehouden op de zaterdagochtend in kerkelijk centrum Sion in Rijssen. De volledige cursus duurt drie jaar, maar deelnemers verbinden zich telkens voor één jaar aan deelname.

Startdatum
Rekening houdend met eventuele maatregelen en kanttekeningen gaat de cursus van start op 29 augustus. Een cursusochtend duurt dan van 09.00 tot 12.15 uur. TVG is vooral een informatieve cursus waarin mensen wegwijs worden gemaakt in de bronnen van het christelijk geloof, de Bijbel, de traditie en de toepassing in de dagelijkse praktijk. Docenten zijn hoofdzakelijk predikanten die hun vakgebied willen delen met anderen. Het is duidelijk: meedoen doet wat met mensen. “Het verrijkt, verrast en inspireert." U kunt zich opgeven bij één van onderstaande personen. Ook kunt u de eerste morgen vrijblijvend deelnemen en dan eventueel besluiten om verder te gaan. Opgave en info bij de cursusleider Ds K.A. Hazeleger, tel 0529-467745, of e-mail: k.a.hazeleger@hetnet.nl

Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 1 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 4 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 5 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 8 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 20 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 22 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts gisteren
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar gisteren