Afbeelding

Sale-shoppen in het centrum op 27 juni

Algemeen

RIJSSEN – Kom gezellig Sale-shoppen tijdens de koopzaterdag van 27 juni. De winkels en horeca in centrum Rijssen zijn open tot 21.00 uur.

De winkels in dé modestad van Twente starten dé Sale en ruimen de eerste seizoens-collecties op met leuke kortingen. Het opruimen van de eerste collectie is nodig om ruimte te maken voor de volgende. Dus als u op zoek bent naar nieuwe zomerkleding en van een koopje houdt, dan bent u waarschijnlijk komende zaterdag in het centrum van Rijssen te vinden.

Maatregelen
De winkels nemen de voorzorgsmaatregelen van het RIVM heel serieus. In veel winkels tref je hygiënezuilen waar je voor het winkelbezoek je handen kunt desinfecteren. Om de centrumbezoekers te spreiden en de consumenten voldoende ruimte te bieden zijn de winkels in het centrum op zaterdag 27 juni open tot maar liefst 21.00 uur.

Horeca ook open
Op deze koopzaterdag zijn ook de horecagelegenheden en terrassen geopend. Dus als u tijdens het winkelen toe bent aan een hapje of drankje kunt u hier terecht. En als u er een echt dagje uit van wilt maken, dan kunt u natuurlijk ook de dag afsluiten in één van de horecagelegenheden. Ook de horeca treft zorgvuldige maatregelen. Informeer vooraf naar de regels bij de betreffende zaak. Het kan bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om vooraf te reserveren.

En verder
Naast dat de winkels in het centrum tot 21.00 uur open zijn. wordt er rondom het gemeentehuis tot 17.00 uur ook de wekelijkse warenmarkt gehouden. Voor het parkeren van uw auto heeft centrum Rijssen volop parkeervoorzieningen waar de hele dag de auto gratis geparkeerd kan worden.

De ondernemers van Rijssen zien u graag komende zaterdag 27 juni voor een gezellig dagje shoppen!

Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 46 minuten geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 4 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 6 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland 8 uur geleden
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 10 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 22 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden gisteren
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 18 apr, 15:42