Bezoekersunit Siloah De Burcht
Bezoekersunit Siloah De Burcht

Bezoek mogelijk door hulp ondernemers

Algemeen

RIJSSEN – De afgelopen maanden zijn een aantal Rijssense ondernemers van grote betekenis geweest voor de cliënten van de Siloah-woonlocatie De Burcht en Woonzorgcentrum Maranatha.

Portacon, Combi vloeren, Well-Camp en Niverplast hebben voor Maranatha een bezoekerskar gebouwd. Met deze bezoekerskar kunnen familieleden een bezoekje brengen aan hun familielid in het woonzorgcentrum. Bezoekers stappen bij de buitendeur in en worden naar hun familielid gereden. Het gesprek met hun familielid vindt plaats via een intercom.

Bezoekersruimte
Daarnaast realiseerde VolkerWessels op twee plekken in Maranatha een bezoekersruimte. In één appartement is een glazen wand geplaatst en in de andere ruimte een glazen deur. Bezoekers komen via de buitendeur van het appartement binnen. De bewoner kan intern naar de bezoekersruimte gebracht worden.

Siloah De Burcht
Ook de cliënten van Siloah De Burcht werden niet vergeten. Zij werden verrast met en bezoekersunit. Omdat het om een grote unit gaat, is deze gerealiseerd door meerdere bedrijven. Transport Lifting Twente (TLT) heeft deze bezoekersunit gesponsord. De bezoekersunit is op de parkeerplaats geplaatst, zodat meerdere woongroepen hier gebruik van kunnen maken.

Bezoek welkom
Inmiddels is Maranatha beperkt en De Burcht weer open voor bezoek. Naast deze bezoekersregeling kunnen familieleden van cliënten gebruik blijven maken van de ontwikkelde faciliteiten.

Bezoekerskar Maranatha
Bezoekersruimte Maranatha
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 2 uur geleden
Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 14 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 16 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 18 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 19 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 21 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49