Bezoekersunit Siloah De Burcht
Bezoekersunit Siloah De Burcht

Bezoek mogelijk door hulp ondernemers

RIJSSEN – De afgelopen maanden zijn een aantal Rijssense ondernemers van grote betekenis geweest voor de cliënten van de Siloah-woonlocatie De Burcht en Woonzorgcentrum Maranatha.

Portacon, Combi vloeren, Well-Camp en Niverplast hebben voor Maranatha een bezoekerskar gebouwd. Met deze bezoekerskar kunnen familieleden een bezoekje brengen aan hun familielid in het woonzorgcentrum. Bezoekers stappen bij de buitendeur in en worden naar hun familielid gereden. Het gesprek met hun familielid vindt plaats via een intercom.

Bezoekersruimte
Daarnaast realiseerde VolkerWessels op twee plekken in Maranatha een bezoekersruimte. In één appartement is een glazen wand geplaatst en in de andere ruimte een glazen deur. Bezoekers komen via de buitendeur van het appartement binnen. De bewoner kan intern naar de bezoekersruimte gebracht worden.

Siloah De Burcht
Ook de cliënten van Siloah De Burcht werden niet vergeten. Zij werden verrast met en bezoekersunit. Omdat het om een grote unit gaat, is deze gerealiseerd door meerdere bedrijven. Transport Lifting Twente (TLT) heeft deze bezoekersunit gesponsord. De bezoekersunit is op de parkeerplaats geplaatst, zodat meerdere woongroepen hier gebruik van kunnen maken.

Bezoek welkom
Inmiddels is Maranatha beperkt en De Burcht weer open voor bezoek. Naast deze bezoekersregeling kunnen familieleden van cliënten gebruik blijven maken van de ontwikkelde faciliteiten.

Meer berichten