Afbeelding

Volgende stap voor bouwplan De Liesen

Algemeen

HOLTEN - Deze week sloot de verloting van een viertal woningen in het nieuwe bouwplan De Liesen in Holten. Ontwikkelaar Roosdom Tijhuis is gestart met de verkoop van in totaal 36 woningen. Vier tussenwoningen worden verloot via de gemeente, waarvoor woensdag de aanmeldingstermijn sloot. Geïnteresseerden werden al vroeg op de hoogte gehouden van de mogelijkheden om zich in te schreven voor zo'n woning.

Het plan omvat in totaal 36 wonignen van verschillende afmetingen en typen. Zo worden er 16 eengezinswoningen opgelever, 18 twee-onder-één-kapwoningen met (optionele) garage en twee zeer ruime twee-onder-één kapwoningen met garage. De prijzen lopen uiteen van 225.000 tot 414.000 euro. Belangstellenden kunnen kijken op: https://roosdomtijhuis.nl/aanbod/project/de-liesen-te-holten

Duurzame opzet
De woningen worden duurzaam gerealiseerd, met onder meer een bodemwarmtepomp, zonnepanelen, HR+++ glas en een zeer energiezuinig karakter. Zo hebben deze een Energie Prestatie Coëfficient van 0: de best haalbare score. De woningen zijn ook geheel gasloos, waardoor ze ook goed voorbereid zijn op de komende energietransitie. Roosdom Tijhuis ziet de bodemwarmtepomp als een passend duurzaam alternatief voor het verwarmen van de woning.

Mooi bouwplan
De realisatie van het nieuwe bouwplan is ook een belangrijke toevoeging voor het Holtense woningaanbod. Nieuwbouw is belangrijk om doorstroming op de woningmarkt in stand te houden de komende jaren.

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 34 minuten geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 2 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 14 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 17 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 20 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 23 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54