AccountOne zoekt uitbreiding van team consultants

RIJSSEN - Alweer ruim 10 jaar is AccountOne actief met de software van Visma vanuit haar kantoor in Rijssen. Inmiddels heeft de IT-dienstverlener een flinke groei doorgemaakt en mag het zich sinds 2016 Visma Expert Center noemen, wat de hoogste partnerstatus is bij dit softwarehuis, bekend van Team Jumbo-Visma. AccountOne zag haar klantenkring gestaag verder groeien naar ruim 1.000 klanten en wil haar team van zo’n 7 medewerkers uitbreiden met een junior consultant.

Volgens bedrijfsleider Albert Wolterink is AccountOne een ideale startplek voor ambitieuze hbo’ers, die zich na hun economische of bedrijfskundige opleiding snel willen ontwikkelen in de IT. “Als starter word je gelijk door ons gecertificeerd en doe je de nodige kennis op van ERP-systemen. Bovendien ga je al snel aan de slag voor veeleisende klanten. Die kennis en ervaring neem je mee in de rest van je carrière.”

Consultant Jonathan Hardeman begon vijf jaar geleden aan dit groeipad. Hij vertelt: “In het begin werkte ik vanuit kantoor en leerde ik om de basissoftware goed in te richten. Al snel stond ik klanten ook op locatie bij om hen te adviseren en te zorgen dat de software blijft aansluiten bij hun organisatie en behoeften.”

Jonathan vindt zijn werk als consultant nog steeds uitdagend en afwisselend: “Als business consultant werk je vaak op managementniveau samen met de klant. Je hebt te maken met complexe vraagstukken en denkt mee om hun bedrijfsvoering naar een hoger niveau te tillen. Meestal met als doel om processen efficiënter te maken en betere service te verlenen.”

AccountOne richt zich op het automatiseren van processen zoals financiën, logistiek en service. De klanten bevinden zich in het MKB, waarbij de focus ligt op groothandels die willen integreren met bijvoorbeeld e-commerce of barcodescanning. Ook accountants en projectenbedrijven maken deel uit van het klantenbestand. Meer informatie is te vinden op accountone.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker