Serenade voor Dick Tukkers

RIJSSEN - Maandagmiddag werd Dick Tukkers verrast met een muzikaal optreden van Wim Kreijkes, dit in verband met het afscheid als journalist voor Hart van Rijssen. Hij speelde enkele nummers voor Dick (en z’n vrouw natuurlijk) op z’n altsaxofoon met begeleiding van een orkestband, dit als dank voor de fijne samenwerking met hem als journalist van Hart van Rijssen.

Zoals al werd bericht in deze krant heeft Dick z’n werkzaamheden voor Hart van Rijssen beëindigd door gezondheidsproblemen. Wim heeft samen met Dick heel wat artikelen geschreven voor Hart van Rijssen, naast de ‘normale’ persberichten over Wilhelmina van de afgelopen 20 jaar ook de serie van acht afleveringen over de geschiedenis van de muziekvereniging Wilhelmina, ook hebben beiden meegewerkt aan de serie artikelen ‘Kunstenaar van de Week’, dit met Wilhelmina-leden in de hoofdrol.

Veel bekijks
Voor de serenade was ook veel belangstelling van buurtgenoten van de heer en mevrouw Tukkers, zodat het al met al een gezellige middag werd onder stralende weersomstandigheden. In de voortuin van de woning van de heer en mevrouw Tukkers, aan de Bevervoorde, werden na de muzikale verrassing ook de vele herinneringen nog eens opgehaald over de geschreven artikelen.

Meer berichten