Spits Alexander Jeremejeff naar FC Twente: mooie versterking!

ENSCHEDE - FC Twente verwelkomt een nieuwe spits; de 26-jarige Alexander Jeremejeff maakte deze week de overstap naar de Enschedese trots. “Ik zie deze overstap naar FC Twente als een mooie kans om bij deze grote club te spelen. Ik wil hier vechten voor mijn plek en ik kijk er naar uit om in De Grolsch Veste te spelen. Ik heb op YouTube een aantal video’s van FC Twente gezien, de supporters lijken me geweldig.”

Jan Streuer: “Alexander Jeremejeff geeft ons voorin meer mogelijkheden, met name centraal in de aanval. Alexander is een fysiek sterke, maar ook een vaardige speler van 1,92 meter die heel goed als ‘target’ kan functioneren. Vanaf morgen sluit Alexander aan bij de selectie.”

Mooi C.V.
Alexander Jeremejeff startte in de jeugd van Tölö IF en stapte in 2011 over naar Örgryte IS, vertrok daarna naar Qviding FIF alvorens hij in 2014 naar BK Häcken ging. In 2016 legde Malmö FF Jeremejeff vast voor 2,5 jaar. In 2018 keerde hij terug bij BK Häcken, vorig jaar tekende hij voor Dynamo Dresden. Kortom, een talent met passende ervaring.

Meer berichten
 
Auto zoeker