Afbeelding

Bowlers kijken uit naar nieuw seizoen

Algemeen

RIJSSEN - Veel sporten komen inmiddels weer op gang met de nodige beperkingen. Ook de Bowlingvereniging Rijssen is inmiddels weer volop bezig.

Voor wie er nog niet zo bekend mee is: de bowlingvereniging komt wekelijks bijeen in 't Witte Hoes voor hun clubavonden en er worden regelmatig leuke toernooien gespeeld. De vaste clubavonden zijn inmiddels begonnen; op maandagavond speelt men de huisleague en op de dinsdagavond en zaterdagmorgen een sportleague. Nieuw komend seizoen is dat er vanaf 3 september ook op de donderdagavond een huisleague-avond is. Verder starten de maandagleague en jeugdleague op 7 september en de sportleague gaat van start op 22 september.

Even wennen
Omdat bowling een indoor-activiteit is, was het uiteraard wel even uitvogelen hoe de sport het beste beoefend kan worden in het tijdperk van corona-maatregelen. Daarom hebben de leden afgelopen maand al wat 'geoefend' op clubavonden. Belangstellenden kunnen kijken op de website: www.bowlingverenigingrijssen.nl

Arco Hofland en Jurgen van Houdt onthulden het nieuwe beeld op plein Tusveld. Arco hoopt met het beeld mensen te raken en een signaal af te geven.
Nieuw beeld in Rijssen benadrukt: 'Het is 5 voor 12!' VIDEO 12 apr, 18:21
Mariniers met tamboers voorop lopen over het toepad de kazerne binnen.
Werkgroep Mariniers toont 'Tamboers en Pijpers' in Oudheidkamer Hoolt'n 11 apr, 14:00
Afbeelding
Kuier'n door het Hart van Holten 11 apr, 12:07
Afbeelding
Oranjezangavond in de Zuiderkerk 11 apr, 10:09
Leden van MAC de Holterberg druk met de opbouw, met zittend scheidend voorzitter Jan Kampman met links naast hem André Vincent, voorzitter van de crosscommissie (foto: Coen van Hoevelaak).
MAC de Holterberg is al bijna 80 jaar actief in Holten 10 apr, 19:44
Wilco Hoevink maakte het tweede doelpunt van de middag
Hekkensluiter SP Daarle zorgt niet voor verrassing 10 apr, 18:04
Wieteke Campschreur (35) en Henk Noordanus (62)
Het geeft voldoening om te voelen hoeveel je van betekenis kan zijn 10 apr, 14:01
Afbeelding
Holterbergtoer gaat buiten de gangbare wegen 10 apr, 11:58