Afbeelding

Forum personeel is op zoek naar jou!

Algemeen

NIJVERDAL/RIJSSEN - Forum personeel staat voor persoonlijk, kleinschalig en betrokken. De juiste medewerkers op de juiste werkplek dat is waar Forum Personeel in Nijverdal voor staat. Daarnaast nemen wij de zorg uit handen voor bedrijven uit de Regio.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in jouw regio? Wij gaan met jou in gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen en welke stap(pen) er nodig zijn voor jouw carrière. Wij maken gebruik van ons netwerk bij het vinden van een passende baan. Forum Personeel zorgt voor een goede klik tussen jou als werknemer en werkgevers die bij jou passen. Het kan natuurlijk zijn dat een tijdelijke functie, bij wederzijdse tevredenheid wordt omgezet naar een vast dienstverband.

Onze mensen
Het is niet alleen de service en het gemak wat wij bieden. Eigenaar Harry Schutte ziet mensen die via Forum werken niet als uitzendkrachten, maar ‘echt als onze mensen’. En dat maakt een groot verschil. “De persoonlijke benadering is voor ons heel belangrijk.”

Motivatie
Over de juiste mensen gesproken: Forum Personeel stelt ‘de juiste klik’ voorop in het werven en selecteren. “Wij plaatsen nooit zomaar mensen. Je moet passen bij het bedrijf en je werkgever. Het gaat zelfs niet eens altijd om het hebben van de juiste diploma’s”, aldus Bertine Klijnsma intercedente. “Als wij iemand spreken die gemotiveerd is en juiste instelling heeft, komt het met de kennis en vaardigheden ook goed. Wij zorgen daarvoor!”

Flexibel
Wij merken steeds vaker dat er meer vraag is naar flexibiliteit. Voor veel bedrijven is dit van essentieel belang. Personeelskosten is dan ook een groot deel van de uitgaven voor een bedrijf. Niet alleen in slechte tijden, maar ook in goede tijden. Het inzetten van flexibel personeel biedt dan de uitkomst. Forum personeel neemt niet alleen de zorg, maar ook de risico’s weg. Wij bieden ondersteuning op het gebied van: Payrolling; Uitzenden; Detacheren: Werving & Selectie binnen alle sectoren van de arbeidsmarkt. Organisaties kunnen zich volledig richten op de kerntaken van hun bedrijf.

Forum Personeel is het lokale uitzendbureau voor Nijverdal en Rijssen. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en aandacht bieden wij onze medewerkers en klanten. Heeft u hulp nodig bij het invullen van een vacature kunt u bij ons terecht. Wij werven kandidaten met het schrijven van unieke vacatureteksten. Deze vacatures worden geplaatst op diverse online vacaturebanken, social media kanalen en op onze website www.forum-personeel.nl.

Interesse? De koffie staat klaar en maak kennis met ons aan de Grotestraat 268 in Nijverdal.

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 6 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 20 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 22 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12