Afbeelding

Forum personeel is op zoek naar jou!

Algemeen

NIJVERDAL/RIJSSEN - Forum personeel staat voor persoonlijk, kleinschalig en betrokken. De juiste medewerkers op de juiste werkplek dat is waar Forum Personeel in Nijverdal voor staat. Daarnaast nemen wij de zorg uit handen voor bedrijven uit de Regio.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in jouw regio? Wij gaan met jou in gesprek. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij jouw wensen en welke stap(pen) er nodig zijn voor jouw carrière. Wij maken gebruik van ons netwerk bij het vinden van een passende baan. Forum Personeel zorgt voor een goede klik tussen jou als werknemer en werkgevers die bij jou passen. Het kan natuurlijk zijn dat een tijdelijke functie, bij wederzijdse tevredenheid wordt omgezet naar een vast dienstverband.

Onze mensen
Het is niet alleen de service en het gemak wat wij bieden. Eigenaar Harry Schutte ziet mensen die via Forum werken niet als uitzendkrachten, maar ‘echt als onze mensen’. En dat maakt een groot verschil. “De persoonlijke benadering is voor ons heel belangrijk.”

Motivatie
Over de juiste mensen gesproken: Forum Personeel stelt ‘de juiste klik’ voorop in het werven en selecteren. “Wij plaatsen nooit zomaar mensen. Je moet passen bij het bedrijf en je werkgever. Het gaat zelfs niet eens altijd om het hebben van de juiste diploma’s”, aldus Bertine Klijnsma intercedente. “Als wij iemand spreken die gemotiveerd is en juiste instelling heeft, komt het met de kennis en vaardigheden ook goed. Wij zorgen daarvoor!”

Flexibel
Wij merken steeds vaker dat er meer vraag is naar flexibiliteit. Voor veel bedrijven is dit van essentieel belang. Personeelskosten is dan ook een groot deel van de uitgaven voor een bedrijf. Niet alleen in slechte tijden, maar ook in goede tijden. Het inzetten van flexibel personeel biedt dan de uitkomst. Forum personeel neemt niet alleen de zorg, maar ook de risico’s weg. Wij bieden ondersteuning op het gebied van: Payrolling; Uitzenden; Detacheren: Werving & Selectie binnen alle sectoren van de arbeidsmarkt. Organisaties kunnen zich volledig richten op de kerntaken van hun bedrijf.

Forum Personeel is het lokale uitzendbureau voor Nijverdal en Rijssen. Korte lijnen, persoonlijke communicatie en aandacht bieden wij onze medewerkers en klanten. Heeft u hulp nodig bij het invullen van een vacature kunt u bij ons terecht. Wij werven kandidaten met het schrijven van unieke vacatureteksten. Deze vacatures worden geplaatst op diverse online vacaturebanken, social media kanalen en op onze website www.forum-personeel.nl.

Interesse? De koffie staat klaar en maak kennis met ons aan de Grotestraat 268 in Nijverdal.

Een tenue van FC Twente en deelname aan het eindtoernooi zijn enkele van de te winnen prijzen.
Straathoekwerk doet mee aan de FC Twente Cup 14 uur geleden
Edwin en Marc Burggraaff van Tip Top Design. "Schuifwanden voor de berging en zwevende wandmeubels zijn op dit moment populair.”
Sterk in maken kast en schuifwand 20 uur geleden
Afbeelding
Julia Seppenwoolde wint Johan Knaap Games 800m 22 uur geleden
Mango Mobility Almelo is specialist op het gebied van mobiliteitsproducten. Ontdek het brede assortiment in de showroom.
Mango Almelo viert 12,5-jarig jubileum gisteren
Afbeelding
Meikeverrit weer een groot succes FOTO'S 24 mei, 17:49
Emmens: "Help mee om de plannen van het windpark Vletgaarsmaten af te blazen."
Verontrust over komst grote windturbines 24 mei, 16:06
Afbeelding
Kennis & Inspiratiesessie voor Ondernemers 24 mei, 15:46
Henk Nijkamp (CDA): “Wat ons betreft moeten er op deze plek helemaal geen windmolens komen! Ze staan te dicht bij woonwijk De Liesen en de nieuwbouw van scholengemeenschap De Waerdenborch.”
Nijkamp: windplan op pauze zetten? 24 mei, 13:42