Afbeelding

Hofland waarschuwt bruidsparen ernstig

Algemeen

RIJSSEN - Burgemeester Arco Hofland waarschuwt bruidsparen om zich bij hun bruiloftsfeesten aan de regels te blijven houden.

In de commissie algemeen bestuurlijke zaken gaf Hofland een terugblik en vooruitblik op alle coronaperikelen. “Het aantal besmettingen in onze gemeente valt gelukkig mee. Maar er zijn de laatste weken ook bedrijven geweest die een ernstige waarschuwing hebben gekregen.”

Volgens Hofland is het ook bij trouwerijen heel moeilijk om je aan de regels te houden. “Bij erehagen kun je niet voldoende afstand houden en met z’n twintigen aan één tafel in een café kan echt niet.” Hofland zei dat er gehandhaafd gaat worden als de regels niet nageleefd worden. Het zou er zelfs toe kunnen leiden dat onze trouwambtenaren en bodes dan niet kunnen meewerken aan het doorgaan van een huwelijk.

CU-fractieleider Jan Berkhoff riep Hofland op dat wel heel goed te communiceren met de burgers. “Het zou heel jammer zijn dat een bruiloft om die reden moet worden afgeblazen.”

Afbeelding
Nieuwe tafel? Maak hem samen met Mooie Tafels 4 uur geleden
Afbeelding
OV-ambassadeurs houden inloopspreekuur in Rijssen 5 uur geleden
Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 20 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 21 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 28 mrt, 14:09
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 28 mrt, 12:06
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12