Scorebord uit Het Diekman terug op oude grond FC Twente

ENSCHEDE - Het oude scorebord uit Het Diekman Stadion is terug. Het scorebord is afgelopen jaar door de leden van Supportersvereniging Glanerbrug volledig gerenoveerd en heeft een plek gekregen op Sportcampus Diekman. Afgelopen vrijdag, voorafgaand aan de thuiswedstrijd van FC Twente Vrouwen, werd het scorebord onthuld.

Het scorebord heeft van 1975 tot 1998 zijn taak volbracht in Het Diekman Stadion. 24 uur voor de sloop van Het Diekman haalde SC Rekken in 1998 het scorebord net op tijd weg. Meer dan twintig jaar later pakte supportersvereniging Glanerbrug in haar eerste jaar het initiatief op en bracht nieuw leven in het bekende scorebord. Het scorebord werd vrijdagavond onthuld door Jan Jeuring en Martijn Abbenhues. Zij waren de eerste (Jeuring) en laatste (Abbenhues) doelpuntenmakers toen het scorebord in Het Diekman Stadion stond.

Opknapbeurt
Naast het scorebord is ook de tribune op het sportpark opgeknapt. Leden van de supportersvereniging zijn bezig geweest met het schilderen van de tribune. Er staat nu ook een levensgroot portret van Jan Jeuring, die zijn carrière begon en eindigde op het sportpark van SC Enschede.

Meer berichten
 
Auto zoeker