Afbeelding

De Scouting komt bij u langs voor de Tulpenbollenactie

Algemeen

RIJSSEN - Op zaterdag 3 oktober zullen de scouts van Scouting Oosterhof – Niej Begin, herkenbaar aan hun uniform, tussen 9.00 en 16.30 uur weer langs de Rijssense deuren gaan om rode, gele en paarse tulpenbollen te verkopen voor € 2,50 per zakje. Van de opbrengst kunnen ze enerzijds de contributie zo laag houden als deze al tijden is, anderzijds is er door deze actie ook ruimte voor de aanschaf van nieuwe kampeer- en spelmaterialen, zoals de splinternieuwe kabelbaan.

Dit jaar gaat alles anders dan anders, dus ook onze tulpenbollenactie. De jeugdleden vanaf 11 jaar gaan niet met de auto, maar op de fiets de straten door om de bollen te verkopen. Ook kunt u dit jaar contactloos betalen door middel van een QR-code. Natuurlijk houden ze ook afstand bij de voordeur. En wilt u liever niet dat ze aan de deur komen? Geen probleem, dan lopen ze gewoon weer verder! Op deze manier hoopt de scouting in de huidige omstandigheden op een veilige en verantwoorde manier toch extra inkomsten te genereren voor de vereniging.

Bestellen
Bent u niet thuis, of wilt u er zeker van zijn dat u tulpenbollen kunt kopen? Dan kunt u ook online bestellen via de website van de scouting. U kunt de tulpenbollen dan op zaterdag 3 oktober tussen 9.00 en 16.30 uur afhalen bij blokhut ’t Oosterhöfke (A.H. ter Horstlaan 12a te Rijssen) of tegen een vergoeding van € 2,50 laten bezorgen (alleen in Rijssen en buitengebieden). Ga voor meer informatie en online bestellen naar www.scouting-rijssen.nl.

Afbeelding
'Versiering' aan hekken bouwterrein Albert Heijn 7 uur geleden
De koeien houden de wacht bij de poasboake van Holterbroek. De komende dagen wordt daar nog hard gewerkt om er een mooie poasboake van te maken.
Speciale paasvurenroute langs Holtense poasboakes 9 uur geleden
Met de hulp van een leerlinge hijst wethouder René de Koff de vlag als startsein voor het verkeersexamen van VVN Rijssen-Holten.
'Zijn jullie al een beetje zenuwachtig?' 13 uur geleden
Afbeelding
IVN houdt fotowedstrijd rondom het thema Lente 15 uur geleden
Afbeelding
Nú is het moment om te winkelen bij Van Dal mannenmode in Rijssen 27 mrt, 20:19
Bart bezoekt regelmatig zijn ouderlijk huis en vrienden in Holten (eigen foto).
Bart Vermeulen reizende ster in artiestenland 27 mrt, 18:12
Vlnr: Dick Keizer, Henk Plas, Gerrit Koster, Herman van den Belt, Wim Janssen.
Noordermannenkoor zet jubilarissen in het zonnetje 27 mrt, 12:07
Met elkaar netwerken en genieten van een drankje, kaas en worst. Kijk voor meer foto's op hartvanrijssen.nl
Netwerken met kaas en worst 27 mrt, 12:04