De Scouting komt bij u langs voor de Tulpenbollenactie

RIJSSEN - Op zaterdag 3 oktober zullen de scouts van Scouting Oosterhof – Niej Begin, herkenbaar aan hun uniform, tussen 9.00 en 16.30 uur weer langs de Rijssense deuren gaan om rode, gele en paarse tulpenbollen te verkopen voor € 2,50 per zakje. Van de opbrengst kunnen ze enerzijds de contributie zo laag houden als deze al tijden is, anderzijds is er door deze actie ook ruimte voor de aanschaf van nieuwe kampeer- en spelmaterialen, zoals de splinternieuwe kabelbaan.

Dit jaar gaat alles anders dan anders, dus ook onze tulpenbollenactie. De jeugdleden vanaf 11 jaar gaan niet met de auto, maar op de fiets de straten door om de bollen te verkopen. Ook kunt u dit jaar contactloos betalen door middel van een QR-code. Natuurlijk houden ze ook afstand bij de voordeur. En wilt u liever niet dat ze aan de deur komen? Geen probleem, dan lopen ze gewoon weer verder! Op deze manier hoopt de scouting in de huidige omstandigheden op een veilige en verantwoorde manier toch extra inkomsten te genereren voor de vereniging.

Bestellen
Bent u niet thuis, of wilt u er zeker van zijn dat u tulpenbollen kunt kopen? Dan kunt u ook online bestellen via de website van de scouting. U kunt de tulpenbollen dan op zaterdag 3 oktober tussen 9.00 en 16.30 uur afhalen bij blokhut ’t Oosterhöfke (A.H. ter Horstlaan 12a te Rijssen) of tegen een vergoeding van € 2,50 laten bezorgen (alleen in Rijssen en buitengebieden). Ga voor meer informatie en online bestellen naar www.scouting-rijssen.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker