Afbeelding

Rijssen: dé modestad van Twente zaterdag!

Algemeen

RIJSSEN – Deze zaterdag staat Rijssen weer geheel in het teken van de nieuwste mode! De winkeliers laten je graag weer kennismaken met het volwaardige en complete mode-aanbod. Op een groot podium op het Hoge Wal plein presenteren professionele modellen weer de nieuwste najaarstrends. En er is extra tijd om te winkelen; het is koopavond tot 21.00 uur!

Op een grote overdekte catwalk worden de nieuwste trends geshowd. De catwalk staat deze keer niet op het Schild, maar op het Hoge Wal plein. De shows van 30 minuten beginnen om 14.00, 15.00, 16.00, 18.30 en 19.30 uur. Het terrein rondom de shows is afgezet met hekken om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. De toegang is natuurlijk gratis. De deelnemers aan de show zijn: Blush, Eshuis Mode, Get Drezzed, Jolie, Koedijk Jan Heedt, Koedijk Mode, Magnifique Fashion, Reason, Shoeby Rijssen, Unique Heren, Welkoop Rijssen en Wessels Mode. TotalFit opent met een leuke demonstratie van Kickfit / XCO Fit op muziek.

Kleurtrends voor 2020
Het devies voor deze herfst en winter: tijdloze stijl. Het bewijs hiervan is een arsenaal aan modetrends die even draagbaar als veelzijdig zijn. Variërend van een hernieuwde waardering van theatrale en extravagante mode (lees op de jaren ‘80 geïnspireerde stukken) en invloeden van romantiek, bohemien chique of bourgeoisie tot eenvoudige, klassieke basics; de mode presenteert dit najaar een ongekend breed scala aan invalshoeken. Bruin is overal; flatterend en modern wanneer je het van top tot teen draagt. Combineer het met lila of grijs, maar ook lieflijk wit voor een frisse uitstraling. Ook gewaagd rood geeft een chique look.

Uitdagende prints
Van rijke stoffen naar kleurrijke prints in geel, blauw of animal; opvallend, uiterst draagbaar en stoer avontuurlijk. Geometrische patronen, hints van folklore- en leoparddessins vormen het uitgangspunt van deze ontwerpen, welke een nomadisch en avontuurlijktintje aan je garderobe geven, waardoor de komende maanden nu al beloven meeslepend te worden. Daarnaast is je garderobe bij het vallen van het blad natuurlijk niet compleet zonder een goede ruit in je kast. Investeer nu al in een uiterst chique zwart-wit variant voor dit najaar!

Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 6 minuten geleden
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 2 uur geleden
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 14 uur geleden
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 16 uur geleden
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 20 uur geleden
Afbeelding
Inschrijving Triathlon Holten voor de jeugd heropent 22 uur geleden
De Free is de eerst Voyah in Nederland en is te zien bij Baan Twente in Rijssen.
VOYAH zet voet aan wal in Nederland gisteren
Afbeelding
Nog enkele kaarten voor In Het Volkspark Festival 19 apr, 07:54