Nieuw in Rijssen!

RIJSSEN - Voor sommigen is naar de kapper gaan een leuk uitje en anderen kiezen liever voor het gemak van een kapper die aan huis komt. Hannan maakt met Voor Hem&Haar nu beide mogelijk!

Kapster worden is wat ze altijd voor ogen had en dat ze al 22 jaar lang het kappersvak uitoefent bewijst wel dat ze er nog steeds een passie voor heeft. "In al die jaren is er natuurlijk veel veranderd. De trends veranderen doorlopend en ook de technieken van nu zijn niet hetzelfde als die van twintig jaar geleden. Het is dan ook leuk om tijdens cursussen elke keer weer iets nieuws te leren om dat vervolgens weer bij klanten toe te kunnen passen."

Salon
Eigenaresse zijn van een salon is bekend terrein. Eerder heeft ze al zes jaar een salon gehad in Goor, maar door de komst van kinderen besloot ze om de salon te verkopen om vervolgens verder te gaan als ambulante kapster. Inmiddels komt ze als dé kapster van Voor Hem&Haar al 12 jaar lang bij haar klanten in Rijssen, maar onlangs heeft ze opnieuw een salon geopend en wel bij haar aan huis. "Er verandert hiermee niets aan wat ik klanten te bieden heb. Alle facetten van het kappersvak, zoals knippen, kleuren, permanenten en bijvoorbeeld opsteken, kan net zo goed bij mensen thuis als bij mij in de salon. Het is wel fijn dat ik nu net als vroeger weer een plekje heb waar ik klanten een uitje kan bieden." De komst van de salon betekent niet dat haar werkzaamheden als ambulante kapster worden beëindigd. Zeker mensen die wat ouder zijn of die niet naar de salon kunnen of willen komen, blijft ze met liefde bezoeken.

Uitbreiding
Naast het kappen kunt u bij Voor Hem&Haar ook uw tanden laten bleken. Zelf heeft ze mogen ervaren wat het bleken van tanden kan betekenen: "Je voelt je er verzorgd en zelfverzekerder door." Deze ervaring gunt ze ook anderen. "Het heeft niets vandoen met het kappersvak, maar de overeenkomst is wel dat beide zorgen dat je lekker in je vel zit en dat uitstraalt."

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, belt u met 06 44353017. U vindt Voor Hem&Haar aan de Esstraat 75 in Rijssen. Voor Hem&Haar kunt u ook volgen op Instagram: @voorhemenhaar of Facebook: Voor Hem&Haar.

Meer berichten
 
Auto zoeker