Gospelgroep Promises op 1,5 meter

RIJSSEN - Zingen in deze crisistijd, tot voor kort mocht de groep nog zingen op 1,5 meter, maar inmiddels is dat ook niet meer mogelijk. Op de maandagavond stelt de Open Hof normaliter haar kerkzaal beschikbaar voor de gospelgroep. Wegens aangescherpte RIVM-richtlijnen zal dit tijdelijk niet gaan, maar de groep hoopt op korte termijn de draad weer op te kunnen pakken.

Op zondag 20 september jongstleden heeft Promises nog haar medewerking verleend aan de Startzondag in Hardenberg en ze zagen uit naar het optreden bij de Vrij Evangelische Gemeente in Nijverdal op zondag 11 oktober. Helaas ging ook daar een streep door. Wat wel doorgaat is de jaarlijkse Hartjesactie. Met de verkoop van Rijssens speculaashartjes van Bakkerij Tijink, hoopt de groep de financiële situatie een beetje op orde te houden. De hartjes zijn tot 22 oktober te bestellen via Facebook of per mail. De bezorging is in de laatste week van oktober.

Interesse?
Geniet u van zingen en bent u geïnteresseerd in een kijkje tijdens een van de repetities, neem dan contact op. Promises heeft momenteel een tekort aan heren, zowel bassen als tenoren zijn meer dan welkom om een kijkje te komen nemen. Achter de schermen is Promises bezig met het opzetten van een geheel nieuw project. Een perfect moment om in te stromen! Gospelgroep Promises repeteert op de maandagavond vanaf 19.30 uur in de Open Hof. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Promises of neem een kijkje op haar website: www.gospelgroep-promises.nl.

Meer berichten
 
Auto zoeker