Showroom Voortman Keukens ondergaat complete metamorfose

RIJSSEN - De showroom van Voortman Keukens wordt op dit moment compleet verbouwd. Na de complete metamorfose van de showroom in Apeldoorn is het nu de beurt aan de showroom aan de Nijverheidsstraat.

De verbouwing zal plaatsvinden in delen zodat klanten wel gewoon nog terecht kunnen in de showroom. Het eerste deel is inmiddels helemaal leeg gehaald en hier zullen ze snel starten met de opbouw. De verwachting is dat dit gedeelte na de kerst helemaal klaar is. In het andere gedeelte van de showroom moet nog ruimte gemaakt worden voor de verbouwing. Dat betekent dus dat alle huidige keukenopstellingen weg moeten. Deze complete keukens inclusief apparatuur gaan in de uitverkoop met uitzonderlijke kortingen.

Nieuwe trends
In de compleet vernieuwde showroom zijn straks de nieuwste trends op keukengebied te bekijken. Keukenopstellingen in alle stijlen, materialen en kleuren: van landelijk modern of classic tot tijdloos design en industrieel. Alle combinaties van kleuren, materialen en apparatuur zijn mogelijk. “De nieuwe showroom voldoet aan alle wensen van nu”.

Laatste keukens
Op de website van Voortman is een overzicht te vinden van de laatste showroomkeukens. Maar u blijft ook van harte welkom om deze keukens ‘live’ in de showroom te bekijken. Voortman Keukens is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur, donderdag van 09.00 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur.
Bel voor meer informatie 0548 - 535 555 of kijk op de website www.voortmankeukens.nl

Meer berichten
 
Auto zoeker