Afbeelding

Veel steun voor Rijssense clubs

Algemeen

RIJSSEN/HOLTEN - De uitslag van de sponsorcampagne Rabo ClubSupport van Rabobank is bekend. De afgelopen tijd konden Rabo-leden stemmen op hun favoriete club, waarbij elke stem geld waard was.

Binnen het werkgebied van Rabobank Rijssen-Enter kreeg Paardrijden voor Gehandicapten ’t Leijerweerd in Enter de meeste stemmen, met een fantastische bijdrage van 2.198,29 euro als gevolg. Sportvereniging Excelsior ’31 doet goede zaken met een eindbedrag van 1.897,14 euro. Gehandicapten Sportvereniging Rijssen maakt de top drie compleet en verdient met het stemsysteem 1.716,20 euro. Een bijzonder welkome bijdrage voor clubs in deze uitdagende tijd.

Mooie actie
Rabo ClubSupport is een sponsorcampagne van Rabobank Rijssen-Enter. Bij deze campagne kunnen leden van Rabobank stemmen op hun favoriete verenigingen en clubs. Hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe hoger de bijdrage die zij ontvangen. Dit jaar verdeelt Rabobank Rijssen-Enter maar liefst 50.000 euro. Ruim 74 clubs deden mee en 1.823 leden hebben gestemd. Tijdens de online cheque uitreiking op donderdag 5 november onthulden clubs hun eigen cheque. Directievoorzitter Hans Brinks blikt terug op de campagne in deze roerige tijden. “We hadden de cheques liever persoonlijk overhandigd, maar dat is dit jaar helaas niet mogelijk. Het was een bijzonder jaar om Rabo ClubSupport te organiseren. Enerzijds vraag je clubs om campagne te voeren, terwijl je weet dat clubs daar op dit moment niet de prioriteit hebben liggen. Anderzijds hebben clubs dit jaar financiële ondersteuning nodig, meer dan ooit. Het voelt juist daarom goed om 74 cheques uit te reiken. Bedragen die zijn samengesteld door onze leden, de achterban van de clubs. Namens de clubs wil ik iedereen die gestemd heeft heel hartelijk bedanken.”

Karin Stegeman en Wim Nijkamp van Toerisme Rijssen-Holten.
Column: Om de hoek 10 uur geleden
Afbeelding
Concert met samenzang van De Twente Zangers in Dorpskerk Wierden 12 uur geleden
Afbeelding
Politie zoekt in Holten man met bivakmuts 14 uur geleden
Afbeelding
Eat to meet - een ontmoetingsbrunch voor jongeren van 10 tot 15 jaar 15 uur geleden
Burgemeester Van Houdt met de winnaars, Ilse Kleijer, Elsina Siemerink, Jenine Siemerink, Anja Nijkamp van Hobby Vison en Ard Wessels, voorzitter van de HABI (vlnr)
Hobby Vision heeft weer het beste team 17 uur geleden
Afbeelding
Van AH naar BH in Holten: 'Op naar grootste gift voor Pink Ribbon' VIDEO 17 apr, 21:29
Met 'Heiligen Hendrik' maakt Bert al jarenlang theatervoorstellingen en speelt hij voor uitverkochte zalen overal in Nederland.
In de spotlights: Bert Eeftink 17 apr, 13:49
Afbeelding
Excelsior'31 futsal verslaat FC Coronaas na comeback 17 apr, 12:08