Veel steun voor Rijssense clubs

RIJSSEN/HOLTEN - De uitslag van de sponsorcampagne Rabo ClubSupport van Rabobank is bekend. De afgelopen tijd konden Rabo-leden stemmen op hun favoriete club, waarbij elke stem geld waard was.

Binnen het werkgebied van Rabobank Rijssen-Enter kreeg Paardrijden voor Gehandicapten ’t Leijerweerd in Enter de meeste stemmen, met een fantastische bijdrage van 2.198,29 euro als gevolg. Sportvereniging Excelsior ’31 doet goede zaken met een eindbedrag van 1.897,14 euro. Gehandicapten Sportvereniging Rijssen maakt de top drie compleet en verdient met het stemsysteem 1.716,20 euro. Een bijzonder welkome bijdrage voor clubs in deze uitdagende tijd.

Mooie actie
Rabo ClubSupport is een sponsorcampagne van Rabobank Rijssen-Enter. Bij deze campagne kunnen leden van Rabobank stemmen op hun favoriete verenigingen en clubs. Hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe hoger de bijdrage die zij ontvangen. Dit jaar verdeelt Rabobank Rijssen-Enter maar liefst 50.000 euro. Ruim 74 clubs deden mee en 1.823 leden hebben gestemd. Tijdens de online cheque uitreiking op donderdag 5 november onthulden clubs hun eigen cheque. Directievoorzitter Hans Brinks blikt terug op de campagne in deze roerige tijden. “We hadden de cheques liever persoonlijk overhandigd, maar dat is dit jaar helaas niet mogelijk. Het was een bijzonder jaar om Rabo ClubSupport te organiseren. Enerzijds vraag je clubs om campagne te voeren, terwijl je weet dat clubs daar op dit moment niet de prioriteit hebben liggen. Anderzijds hebben clubs dit jaar financiële ondersteuning nodig, meer dan ooit. Het voelt juist daarom goed om 74 cheques uit te reiken. Bedragen die zijn samengesteld door onze leden, de achterban van de clubs. Namens de clubs wil ik iedereen die gestemd heeft heel hartelijk bedanken.”

Meer berichten