Afbeelding

Geen intocht, maar Sint is wel in Rijssen

Algemeen

RIJSSEN - Vanwege het coronavirus kan de intocht van de Sint dit jaar niet op traditionele plaatsvinden. De organisatie is aan de slag gegaan met een alternatief, maar ook dit werd afgeblazen vanwege de ernstige situatie met betrekking tot corona.

Maar dat betekent niet dat Sinterklaas Rijssen vergeet. Deze week heeft Sinterklaas namelijk een bezoek gebracht aan burgemeester Arco Hofland. De ontmoeting is opgenomen door de filmpiet en is te zien op de website van sintinrijssen.nl.

Sinterklaasbingo
En ook dit jaar zijn de Pieten ondergebracht in het Pietenhuis aan de Rozengaarde. Helaas mogen ze vanwege alle strenge maatregelen niet zomaar de straat op. Maar ‘s nachts gaan ze op pad om cadeautjes rond te brengen. En de Pieten hebben nog iets leuks bedacht voor de kinderen om de tijd door te brengen. Op de website sintinrijssen.nl kun je een Sinterklaas-bingokaart downloaden. Hier staan negen opdrachten op die je alleen of samen kunt doen. Maak er leuke foto’s van en stuur deze in naar foto@sintinrijssen.nl . Wie weet zie je jouw foto later op de website of op de Facebookpagina van Sint in Rijssen!

Insturen
Heb je alle opdrachten afgekruist? Maak een foto van jezelf en je volle bingokaart en stuur deze in naar sintbingo@sintinrijssen.nl. Misschien krijg je dan wel een persoonlijk videobericht van Sinterklaas terug. Eén van de opdrachten is het inkleuren van een kleurplaat. Dit jaar is een superleuke speciale Rijssense kleurplaat gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Je kunt deze downloaden vanaf de website sintinrijssen.nl. Hiermee zijn weer leuke prijzen te verdienen. De kleurplaat kun je inleveren in de brievenbus van het Pietenhuis aan de Rozengaarde 59.

Maak Koningsdag extra gezellig door te profiteren van 20 procent korting op de gehele collectie bij Unique Mode.
Kom extra genieten bij Unique Mode 6 uur geleden
 Het doel van deze middag is om onder het genot van een heerlijke lunch nieuwe buurtbewoners te ontmoeten.
Inloop met lunch voor inwoners Enter in De Bron 12 uur geleden
Pawel zorgde voor veel dreiging voorin en zorgde met zijn goal voor de ommekeer in de wedstrijd.
S.v. Rijssen zet indrukwekkende winstreeks voort tegen Avereest 23 apr, 19:54
Merle Bouwmeester uit Wierden en Lina Ilkay uit Zutphen.
Druk en succesvol weekend voor SVOD 23 apr, 17:41
Ontvang een echt Super Natuur Onderzoekers diploma bij de Nature Experience.
Meivakantie in het Natuurmuseum 23 apr, 13:57
De opbrengst wordt gebruikt voor huisvesting- en energiekosten van de Kledingbank.
Kledingbank Rijssen-Holten in 'de Oude Plus' nu vaker geopend 23 apr, 11:50
De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55