Geen intocht, maar Sint is wel in Rijssen

RIJSSEN - Vanwege het coronavirus kan de intocht van de Sint dit jaar niet op traditionele plaatsvinden. De organisatie is aan de slag gegaan met een alternatief, maar ook dit werd afgeblazen vanwege de ernstige situatie met betrekking tot corona.

Maar dat betekent niet dat Sinterklaas Rijssen vergeet. Deze week heeft Sinterklaas namelijk een bezoek gebracht aan burgemeester Arco Hofland. De ontmoeting is opgenomen door de filmpiet en is te zien op de website van sintinrijssen.nl.

Sinterklaasbingo
En ook dit jaar zijn de Pieten ondergebracht in het Pietenhuis aan de Rozengaarde. Helaas mogen ze vanwege alle strenge maatregelen niet zomaar de straat op. Maar ‘s nachts gaan ze op pad om cadeautjes rond te brengen. En de Pieten hebben nog iets leuks bedacht voor de kinderen om de tijd door te brengen. Op de website sintinrijssen.nl kun je een Sinterklaas-bingokaart downloaden. Hier staan negen opdrachten op die je alleen of samen kunt doen. Maak er leuke foto’s van en stuur deze in naar foto@sintinrijssen.nl . Wie weet zie je jouw foto later op de website of op de Facebookpagina van Sint in Rijssen!

Insturen
Heb je alle opdrachten afgekruist? Maak een foto van jezelf en je volle bingokaart en stuur deze in naar sintbingo@sintinrijssen.nl. Misschien krijg je dan wel een persoonlijk videobericht van Sinterklaas terug. Eén van de opdrachten is het inkleuren van een kleurplaat. Dit jaar is een superleuke speciale Rijssense kleurplaat gemaakt. Nieuwsgierig geworden? Je kunt deze downloaden vanaf de website sintinrijssen.nl. Hiermee zijn weer leuke prijzen te verdienen. De kleurplaat kun je inleveren in de brievenbus van het Pietenhuis aan de Rozengaarde 59.

Meer berichten
 
Auto zoeker