Coolinair Rijssen en Gotink Catering gaan samenwerken

Coolinair Rijssen en Gotink Catering gaan samenwerken

RIJSSEN/NIJVERDAL – Twee cateringbedrijven slaan de handen inéén voor het uitbrengen van warme maaltijden aan huis. De bewoners van Rijssen worden daarmee nog beter bediend met lekkere, verse en gezonde maaltijden.

Coolinair Rijssen, bekend als cateraar van goede kwaliteit, kwam in contact met Gotink. Zij zien zeker een markt voor het uitbrengen van warme maaltijden; niet alleen in Rijssen, maar ook in omliggende dorpen als bijvoorbeeld Enter en Nijverdal. Eigenaresse Jolanda van Coolinair zeggen hierover: “Wij waren altijd enorm druk met catering voor bedrijven en feesten. Door de Corona is dat allemaal minder, dan ga je op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik kwam in contact met Gotink. De kwaliteit van de maaltijden is zo goed, dat we dit wel willen verkopen in de regio.” Mensen laten genieten, dat is waar ze het bij Coolinair uiteindelijk voor doen. Laat Gotink Catering nou net bekend staan als een maaltijdservice met erg lekker eten en verrassende menu’s. “Laatst was er een klant uit Rijssen die nog nooit stamppot hete bliksem had gegeten” zegt directeur Bert Gotink “ze had genoten van de maaltijd vertelde ze ons.”

Extra mogelijkheden
Een samenwerking biedt volgens Bert veel extra mogelijkheden: “Met Coolinair als partner kunnen we in Rijssen ook maaltijden ’s avonds warm aan huis leveren. Zij kunnen er inderdaad voor kiezen om warme maaltijden uit te brengen in Nijverdal of Enter”. Ook ’s avonds een warme maaltijd aan huis is een fijne extra service voor de mensen. De thuiszorg in Rijssen vroeg Gotink Catering al meermaals naar bezorging in de avond. Dat er nu al een samenwerking plaatsvindt is bijzonder, want Gotink bezorgt pas sinds enkele maanden maaltijden in Rijssen. “Maar dat is ondernemen” zegt Bert Gotink “soms komen dingen op je pad.” Gotink maaltijdservice Coolinair is de naam van de samenwerking. Voor de huidige klanten verandert bijna niets, behalve dat ze mogelijk een nieuw, lokaal gezicht aan de deur krijgen. “Met de kwaliteit van Gotink en onze vriendelijke en uitstekende service gaan we met een gerust hart deze samenwerking aan” zegt Jolanda van Coolinair.

Proberen
Mocht u willen proberen, dan kunt u nu éénmalig drie proef magnetron-maaltijden krijgen voor € 10,- euro of vijf warme maaltijden voor € 25,-. Neem contact op met: 0548 543 698 of kijk op www.gotink.nl/aanmelden.

Meer berichten
 
Auto zoeker