Afbeelding

Afscheid broeder Smeijers

Algemeen

RIJSSEN - Na meer dan veertig jaar trouwe dienst was op vrijdag 20 november voor Gerrit Smeijers (66) de dag aangebroken om ‘af te zwaaien’ bij verpleeghuis De Schutse.

“Wij willen hem voor al die jaren trouwe dienst van harte bedanken. Dit hebben we gedaan door middel van een ‘Drive-Thru’. Gerrit stond bij de ingang en iedereen kon hier langsrijden met een (bloemen)groet of iets dergelijks”, aldus zorgmanager Emmely Hoek. Op geheel eigen wijze en coronaproof hebben bekenden, collega’s en belangstellenden op deze manier afscheid van hem kunnen nemen. Zelf was hij volkomen overdonderd en verrast van het bezoek. Hij wist van niks. “Ik zal deze dag altijd herinneren en koesteren.”

Jong broekje
Gerrit Smeijers begon op 1 juni 1978, toen nog als ‘jong broekje’ in eerste instantie bij verpleeghuis Eugeria in Almelo. Later verhuisde hij mee naar Rijssen, waar verpleeghuis De Schutse haar deuren opende in 1994. Jarenlang werkte hij als enige broeder tussen al die ‘zusters’ en dat heeft hij goed doorstaan. Ook bracht hij vele uren door in de ‘zusterpost’. Gerrit zette zich op verschillende manieren in binnen de organisatie en had zodoende contact met veel mensen.

Emmely Hoek namens alle medewerkers: “Gerrit, we wensen je, samen met je vrouw en (klein)kinderen een hele fijne ‘ouwe dag’ en we hopen dat je nog lang van je welverdiende pensioen mag genieten!”

De feesttent op de Evenementenweide achter het Parkgebouw is het middelpunt tijdens de komende Oranjedagen. (Foto: Oranjeverenigng Rijssen)
'Er is voor iedereen erg veel te doen' 21 apr, 12:56
Ann Michelle Lee en haar worshipband verzorgen de muzikale omlijsting.
Avond van ontmoeten, inspiratie uit de bijbel en muziek 20 apr, 17:55
Rijsserbergloop finish 5 km 2022
Inschrijven Rijsserbergloop: limiet is bijna bereikt 20 apr, 12:43
Afbeelding
Mark verzamelt alles van de Canadese bevrijders 20 apr, 10:20
De Dorpsstraat en de Kerkstraat worden vanaf deze zomer eenrichtingsverkeer.
Doel blijft staan: afsluiting Dorpsstraat 20 apr, 08:00
Elly Stegink toont trots haar medaille na volbrengen marathon Rotterdam (eigen foto).
Elly Stegink loopt de marathon van Rotterdam 19 apr, 19:55
Foto: Ontwerp: N+L Landschapsontwerpers | Palazzo Oost bv
Unaniem positief over plan Prins van Holten 19 apr, 17:53
Afbeelding
Lenteweer cadeau tijdens koopzaterdag 19 apr, 14:01