Bootcamp Rick Harmsen viert het vijfjarig jubileum

Bootcamp Rick Harmsen viert het vijfjarig jubileum

RIJSSEN - Onder het motto plezier en resultaat kun je bij Rick Harmsen alles op het gebied van buiten sporten. Gezond en fit blijven is zeker nu ontzettend belangrijk.

Bootcamp Rick Harmsen bestaat al 5 jaar. Wat begon met 1 uur per week op de zaterdagochtend is nu een fulltime baan met trainingen in Rijssen, Enter en Eefde. “Ontzettend gaaf hoe ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken! Ik probeer steeds met nieuw materiaal en nieuwe oefeningen te komen zodat het altijd afwisselend blijft”, zegt Rick. Benieuwd geworden? De eerste 2 bootcamp-trainingen zijn gratis en vrijblijvend.

Bootcamp
Bij bootcamp wordt het hele lichaam getraind met verschillende kracht en conditie oefeningen. Veel verschillend materiaal, wisselende oefeningen en trainen op eigen niveau maakt het toegankelijk voor iedereen.

Personal training
Voor wie opzoek is naar meer resultaat is er persoonlijke training. In een uur doelgericht trainen waarbij de hele training om jou draait. Pittig maar lonend! “In mijn bus heb ik al het materiaal voor een complete training aan huis of elke andere locatie. Dit maakt het voor mensen nog toegankelijker om te beginnen”. Wat het doel ook is; afvallen, aankomen of fitter worden, door de persoonlijke aandacht worden doelen eerder behaald. “Daarbij doe ik ook begeleiding in voeding waardoor je iemands levensstijl aanpast op een positieve manier en dus nog eerder resultaat ziet. En een blijvend resultaat krijgt”.

Bedrijven
Buiten sporten is ook voor bedrijven interessant. Het belang van gezonde werknemers is belangrijk. Door samen te gaan sporten wordt niet alleen het team fitter; het ziekteverzuim daalt en de onderlinge samenwerking en sfeer tussen collega’s wordt verbeterd. Dankzij Corona moeten werknemers meer thuiswerken en vergaderingen online voeren. “Door samen te gaan sporten kan ik toch die collegialiteit weer stimuleren want, ondanks de tussenruimte, met het sporten ben je wel samen bezig”.

Corona
Door de Corona zien de trainingen er anders uit maar juist nu is het belangrijk om actief te blijven bewegen. “Doordat ik buiten veel tussenruimte kan garanderen voldoe ik altijd aan de strenge maatregelen en kan ik mijn leden nog steeds een goede training bieden”, aldus Rick. “Ik wil dat mensen het plezier ervaren wat je met sporten beleeft. Sporten is zoveel meer dan alleen bewegen: het boost je zelfvertrouwen, je gezondheid en je wordt er gelukkig van. Al is de spierpijn soms wat minder fijn!” eindigt Rick lachend.

Wil je meer informatie ga dan naar de website van Rick: www.rickharmsen.nl.

Meer berichten